benim eltiminde kıskançlıklarından bahsetmiştim inanılmaz dercede kıskanç.bugün postacı fatura getirdi bahçe kapısından içeri attı bende o arada pencereden bakıyordum.postacı gittikten sonra inip kendi faturasını aldı bizimkinide çöpe attı hepsini gördüm şok oldum.nasıl birşey bu ya aklım almıyor.bu kadarmı kıskançlık olur,hasetlik olur allah aşkına
Eltisi olan,daha doğrusu kıskanç eltisi olan anlar...Eşinizi kırmadan,çevreye çaktırmadan eltinizi nasıl susturursunuz ve ya alt edersiniz ,yaptığı şeytanlıklara engel olursunuz?Yaşadığınız ilginç ya da komik olaylar,sinir durumlar var mı? Paylaşalım arkadaşlar..kahve:
kızlar bu başlığı gorunce nasıl sevındım anlatamam... ben bekarım bi ay sonra erkek arkadasımın abisinin düğünü var.yani elti gelıyor.ben 4 senedir beraberim erkek arkadasımla.kendisi görücü usulü oldu.hatun sankı kırk yıllık gibi el kesmeye,üste cıkmaya calısıyor.tahammul edemedım.en buyuk isteğim eltilik konusunda hatta genel olarak suydu: fesatlık olmasın samımılık olsun doğal olsun.. meğer hakıkaten öyle değilmiş.kızla aramda hiçbişey yoktu taa ki abisinin telefonundan erk. arkadasım benı arayana dek.biz konusurken aradı.emir vaki konusunca erk. arkadasımda uyuduğunu sölemeyip veremem abimi felan demıs.neyse rahat vermedi aradan 10 dk snra bida aradı.neyse verdi telefonu.yarım saat snra erk. arkadasım gitmiş teli almaya(konusmaya devam etmemız için) abisi bir çıkışmış bağırmış...kız ağlamakla dediğini yaptırıyo gıcık oluyorum.ısın asıl gıcık tarafı su: kıza msj attım o gece napıosun diye.kızdan gelen cevap şu: iyiyim bi ara uykum kaçmıştı SAYENİZDE.ama şimdi sorun yok size iyi sohbetler:) böle böle 2 3 msj daha attı.o an anladım kı hem lafını sölüyo hem de gülüyo...şu huyum kötü: bı kere yanlıs gördümü hemen soğuorum.ve karar aldım bıda asla samımıyet göstermıcem.zaten o gunden snra da görüşmedim..
vallahi benimkide brezilya dizinlerindeki sinsi kadinlar gibi ...hangi kötülügü yapsam kimi kime düsürsem nasil bir seytanlik yapsam diye ugrasiyor....:uhm:
evolet, abinin telinden konuşulmaz herkes kendi teline canım. :umursamaz: kendi duygularını ölç tart bi. bence sen de yeterince iyi niyetli diilsin.