Kskan Eltiyi alt etme yollar ...

benim eltiminde kıskançlıklarından bahsetmiştim inanılmaz dercede kıskanç.bugün postacı fatura getirdi bahçe kapısından içeri attı bende o arada pencereden bakıyordum.postacı gittikten sonra inip kendi faturasını aldı bizimkinide çöpe attı hepsini gördüm şok oldum.nasıl birşey bu ya aklım almıyor.bu kadarmı kıskançlık olur,hasetlik olur allah aşkına

aaaa :1shok: ee sen naptın canım yüzüne vurdunmu yaptığını

zaten konuşmuyoruz napıyım benim gördüğümü fark etti.allah akıl fikir versin

:1shok:akannehirakannehir

ayyyy bu kadarda olmazz dicem ama oluyo iştee daha neler neler varrr
diyorum yaa ne kadar şükür etsem az uzak olduğum için :Saruboceq:

Eltisi olan,daha doğrusu kıskanç eltisi olan anlar...Eşinizi kırmadan,çevreye çaktırmadan eltinizi nasıl susturursunuz ve ya alt edersiniz ,yaptığı şeytanlıklara engel olursunuz?Yaşadığınız ilginç ya da komik olaylar,sinir durumlar var mı? Paylaşalım arkadaşlar..kahve:

Ya ben eltilerimi altetmeye calismaktan biktim inan! Hepsi bende yasca cok büyükler en büyükleri annem yasinda neredeyse. Bir kaynana yetmiyormus gibi hepsi kendilerine kaynana gibi özel saygi ve hizmet isterler. isin kötüü benim tam 5 tane eltim var eyvahedigeldismile

Hangibiriyle ugrasayim üstelik cogu birbirine akraba ben yabanci kaliyorum. kendi hallerine biraktim hic ugrasamiycam vallah.

Eltilerin Muzdarip Hatunlar Anket yaptım ve soruya cevabı buldum...
Tek Kelimeyle
MESAFE diyorum..
herzaman mesafeli olacak,lakayık olmayacaksınız,sırrınızı vermeyeceksınız,iyi niyetınızı bozmayın ama gelecek tehlıklere de gardınızı alın..
Hı bide sevdiginiz adam sizden tarafsa oturun ,kıskanan eltiye gülün..
Bu dünyaya onun bunun tribini,kıskanclıgını cekmeye gelmedik ya.. Önce kendinizi düşünün..Uzak durun ..

valla ben eltıme cok ıyı davrandım. kız kardesım yok olmasını cok ısterdım onu kardes bıldım ama hersey o evlenene kadar surdu. gercı nısanlıykende bır cok sey yaptı ama ben hıc kafama takmadım yaptıklarını. ne zaman evlendı bana mesafe koydu neye ugredıgıma sasırdım. ama hem annesıyle hemde cok bılmıs bır komsusu var cok kıskırttıklarını dusunuyorum. ev aldık ama ben hıc evımız var demeden kız trıplere gırdı, balayına gıttım kaca gıttınız ucaklama gıttınız dye sorular sordu,dugunumde kuaforde gelınlıgımı daha gıymeden gorur gormez ne kadara yaptırdın kac para dedı. sonrada o boyle seyler alamayınca yada yapamayınca benı bır anda sıldı. ılk baslarda cok uzuldum neden boyle yapıyor sonra yardım ederız onalarda ev sahıbı olurlar ınsallah sızınde olur dedım ama olmadı. sımdı cok ona gıcık oluyorum allah haset ınsanlardan benı sakınsın valla. sımdıde mesela gorusmek ıstemıyorum benı o kadar soguttukı kendınden gercı o da pek umursamıyor ama neyse. kıskanc eltı alt edılmez ben bunu gordum. en ıyısı gorusmemek

eltimle birkaç ay altlı üstlü oturduk.sonra ben eşimin işi dolayısıyla başka şehre taşındım
şu ana kadar içini bilemem ama eltimin beni kıskandığına şahit olmadım
zaten yakın oturduğumuz dönemde bile çok mesafeli bir ilişkimiz vardı.fazla samimiyet yoktu aramızda.
şimdi zaten uzaktayım böylesi daha iyi
mesafeli ve saygılıyız birbirimize karşı...umarım hep de böyle devam eder

ne alt etcem bana karşı bir olumsuzluk yaparsa bacaklarını ayırırım bir daha yapamaz hale gelir eltiymiş kaynanaymış bana vız gelir tırıs gider eğer böle burda yaşanılanlar gibi saçmalıklar yapıp beni üzerlerse alsanaalsanasmile

bendede 2 tane eltii var
ben en buyuklerıyım aramızda 10 yas ikisiylede
kücük eltımı nısanlıyken cok severdım ben dobracıyım kımsenın arkasına konuşmam felan fılan ........ meger gercek oyle degılmış
cok cıkarcı maaleseff ben bencılle ve iki yuzlule asla tahammul edemıyorummm
ortanca eltım ıse zaten bi anı dıger anına uymazz yuzume yenge yenge arkama oooooo
neler neler
ama ortanca eltımı kaynanam doldurdu yok yengene hıc bii sırrını verme
guvenme kıskanır senii
ben 14 yılllık evlıyım vee tup bebekte dahıl her yolu denedık ama bebek sahıbı olamadıkk
ortanca eltımın 2 kucuk eltımın 1 bebegı var ve kucuk eltımın dun hamıle oldunu ogrendımm
kaynanamın neden 4 gndr bana tavır takındını yeni anladımm
eveet arkadaslar mesafelı olmalıyız amaa bıyerde mecburen grsmek zorundayızz.
ben eltılerımle kaynanamla aynı avluda oturuyomm 8 aydır ortanca eltımle hıc konuşmuyorum
kucugede mesafelıyım
tamam esım üzülyooo ama napabılırım olmazsa olmuyooo ama

kızlar bu başlığı gorunce nasıl sevındım anlatamam... ben bekarım bi ay sonra erkek arkadasımın abisinin düğünü var.yani elti gelıyor.ben 4 senedir beraberim erkek arkadasımla.kendisi görücü usulü oldu.hatun sankı kırk yıllık gibi el kesmeye,üste cıkmaya calısıyor.tahammul edemedım.en buyuk isteğim eltilik konusunda hatta genel olarak suydu: fesatlık olmasın samımılık olsun doğal olsun.. meğer hakıkaten öyle değilmiş.kızla aramda hiçbişey yoktu taa ki abisinin telefonundan erk. arkadasım benı arayana dek.biz konusurken aradı.emir vaki konusunca erk. arkadasımda uyuduğunu sölemeyip veremem abimi felan demıs.neyse rahat vermedi aradan 10 dk snra bida aradı.neyse verdi telefonu.yarım saat snra erk. arkadasım gitmiş teli almaya(konusmaya devam etmemız için) abisi bir çıkışmış bağırmış...kız ağlamakla dediğini yaptırıyo gıcık oluyorum.ısın asıl gıcık tarafı su: kıza msj attım o gece napıosun diye.kızdan gelen cevap şu: iyiyim bi ara uykum kaçmıştı SAYENıZDE.ama şimdi sorun yok size iyi sohbetler:) böle böle 2 3 msj daha attı.o an anladım kı hem lafını sölüyo hem de gülüyo...şu huyum kötü: bı kere yanlıs gördümü hemen soğuorum.ve karar aldım bıda asla samımıyet göstermıcem.zaten o gunden snra da görüşmedim..

kızlar bu başlığı gorunce nasıl sevındım anlatamam... ben bekarım bi ay sonra erkek arkadasımın abisinin düğünü var.yani elti gelıyor.ben 4 senedir beraberim erkek arkadasımla.kendisi görücü usulü oldu.hatun sankı kırk yıllık gibi el kesmeye,üste cıkmaya calısıyor.tahammul edemedım.en buyuk isteğim eltilik konusunda hatta genel olarak suydu: fesatlık olmasın samımılık olsun doğal olsun.. meğer hakıkaten öyle değilmiş.kızla aramda hiçbişey yoktu taa ki abisinin telefonundan erk. arkadasım benı arayana dek.biz konusurken aradı.emir vaki konusunca erk. arkadasımda uyuduğunu sölemeyip veremem abimi felan demıs.neyse rahat vermedi aradan 10 dk snra bida aradı.neyse verdi telefonu.yarım saat snra erk. arkadasım gitmiş teli almaya(konusmaya devam etmemız için) abisi bir çıkışmış bağırmış...kız ağlamakla dediğini yaptırıyo gıcık oluyorum.ısın asıl gıcık tarafı su: kıza msj attım o gece napıosun diye.kızdan gelen cevap şu: iyiyim bi ara uykum kaçmıştı SAYENİZDE.ama şimdi sorun yok size iyi sohbetler:) böle böle 2 3 msj daha attı.o an anladım kı hem lafını sölüyo hem de gülüyo...şu huyum kötü: bı kere yanlıs gördümü hemen soğuorum.ve karar aldım bıda asla samımıyet göstermıcem.zaten o gunden snra da görüşmedim..

evolet, abinin telinden konuşulmaz herkes kendi teline canım. :umursamaz: kendi duygularını ölç tart bi. bence sen de yeterince iyi niyetli diilsin.

eltim yok, hoş olsa da umursamazdım...
biraz amiyane bir tabir olacak ama elti kimmiş diyenlerdenim. ne ablalık kardeşlik misyonuna bürünür, büründürürüm, ne de eşimle eşi arasında denge sağlamak namına içime sinmeden sabır taşı,iyilik meleği olurum:umursamaz:
ne kavga ederim, ne kendimi savunurum, ne anlamaya çalışırım ne de psikanaliz yaparım... kavga etmek için bile olması gerekenden daha sık ve uzun vakit geçirmek gerekir.
bizde böyle, eşim de böyle çünkü, belki ondan bu rahat duruşum...

Son düzenleme:
vallahi benimkide brezilya dizinlerindeki sinsi kadinlar gibi ...hangi kötülügü yapsam kimi kime düsürsem nasil bir seytanlik yapsam diye ugrasiyor....:uhm:

evolet, abinin telinden konuşulmaz herkes kendi teline canım. :umursamaz: kendi duygularını ölç tart bi. bence sen de yeterince iyi niyetli diilsin.

evet o konuda haklı erkek arkadasım abısının telını kullanmasaydı. ben kendısıne de dedım abın vermeseydı telı.kendisi benı arayıp duruyo bida aramaz mrk etme dedı.ama kız hem lafını söylüyo hem gülüyo gıcık olan bu.yoksa ben de doğru olmadıpğını kendisine izah ettim.ben gayet iyi niyetliyim :eek:lmaz:

Erkek arkadasım anlatırdı yengeler 3'lendi :)

Büyük yengesi cok iyidir gercekten calısmıyo canı sıkılmasın diye 2 günde bir evine oturmaya cagırırdı yeni evlenen eltisini.Kız gidiyo ama aramasa 1 hafta gitmese gitmez yanii..Ayıp olmasın diye gittigi belli yani olabilir kız yeni evli evinde yalnız kalmak ister falan ne bileyim canı sıkılsa gelir ki annesi kız kardesi falan var belkide mesafeli olmak istiyordurvereliniortak

Yeni evlenenle evlenmeden önce tanısmıstık önceleri bayılmıstım kıza ama sonraa ayrılınca bulusmak istedi neyse bulustum agladı sızladı benden ayrıldı ne oldu anlamadım bisey biliyorsan söyle senin basına gelse sen benim söylmemi istemezmiydin falan dedi sastım kaldım benden önce bir iliskisi varmıs dedi öyle deyince evet öyleydi dedim kızla aynı isyerinde calısıyormus dedi o zamanlar evet ama kız cıkmıs ordan suan yok yani dedim..Bak bunları benden duydugunu söyleme dedim falan ama annesine hemen anlatmıs tabi..

Nill kızımı cok seviyormus ama kimse duymasın demis oglanın baska sevgilisi varmıs falan vs.vs diye anlatmıs annesi erkek arkadasımın akrabalarına ve bir özür bile dilemedi meger o bunları sevgilisiyle ortak olan arkadaslarından ögreniyor ama bende bildiklerimi dogrulayınca nil söyledi diyor..Ben sonra neden böyle bisey yaptın deyince k.bakma bir isim vermem gerekmisti dedi.....Madem sonradan barısacaktın neden bu kadar yaygara kopardın kii..

Hep beraber gezmeye gittik yeni evlendiklerinde erkek arkadasımla abisi bir sey almaya gittiler bir süre yalnız kaldık bana kaynanasının,kayınpederinin dedikodusunu yaptı..Yahuu insancıklar köyde yasıyor senede bir kere geliyorlar isteme icin nisan ve dügün icin geldiler ne zaman tanıdında dedikoduya sıra geldi ben bisey demedim valla.

Erkek arkadasımda pek sevmiyor kendisini bugün erkek arkadasım bisey demis bu bahsettigim yengeside özkan mümkünse sen espiri yapma demis..Erkek arkadasım da onuda sana soracak degilim ya agzımı acarken de izin almamı istermisin demis bozulmus kız tabi..Ay ne bilim ortada beni bıraktıgı günden sonra sevemedim sevemeyecegimde herhaldeee ve zaten artık görüsmem kendisiylee..

Ama ben sevmesem de haklı olsa bir konuda asla sevmyorum diye bir hinlik yapmam yanii haklıysa haklıdır haksızsa haksızz!!

Son düzenleme:
ıyyy bende öööle bir görümce var zaten bideee elti istemezdimm doğrusu ama içten içe hep şunu istiyorum, keşke görümcem hep eltisini kıskansaaa... ne kötüyüm yaaaff

X