Kskan Eltiyi alt etme yollar ...

Arkadaşlar bende de bi elti var düşman başına bile diyemiycem. Bir insan bu kadar kıskanç fesat nasıl olabiliyor yaa.İşin kötü yanı aynı apartmanda oturuyoruz.

Haklısın canım çekemeyenin sorunu kendinindir ama çekemediği için senin kötülüğünü istiyorsa tepkisiz kalamazsın dimi. Gerçi ben 3 yıldır bi tepki vermedim ama artık sabrım taşmak üzere.Ben çalıştığım için fazla görüşmüyoruz ama arada bir görüşsek de o zaman yapıyor gıcıklığını yani o istediğini söylüyor ben susuyorumAma ben cevap versem kesin tartışıcaz bu sefer de kavgayı çıkartan ben olurum.

amannn düşman başına bile diyemeyeceğim bir konu o kadar zor ki bi de bu cinsler kaynanayı da bütün akrabaları da yalanlarıyla şişirir sen dımdızlak kalıverirsin valla bi de ben baş edemem de ne bünyem kaldırır ne kalbim amannn Allah korusun....

eltiymiş , yemişim eltimi ,asla laf söyletmem kendime ,hele bi söylesin ,ben de ilgilenmiyorum eltimle zaten ,görüşmüyorum da ne gerek var çok samimiyete ,çok samimi olursan mutlaka altından bişeyler çıkıyor ,uzaktayız birbirimizden zaten ,böyle ii valla ,en iyisi ailelerden uzakta ,eşinle tek başına yaşamak valla ohh mis gibi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Canım ne güzel olurdu eşinle tek başına yaşamak ama benim alt katımda kayınvalidem üst katımda eltim var. O yüzden durumum çok zor. Ben eltimden 2 sene sonra evlendim tabi benim eşyalarım daha yeni o yüzden bütün eşyalarını yeniledi benim bulaşık makinem var diye o da aldırdı kaşık çatal takımımın bile aynısını almış yaa. Ben ne alsam ne yapsam aynını yapıyor mahallede yakın olduğum komşularım var onların benimle iyi olmasını bile kıskanıyor sürekli bana onları kötülüyor.Bi söz vardır arkadaşlar 'takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarmışsın demektir' diye yani ben başarmışım. Kıskananlar çatlasın ne diyelim kaydirigubbakcemile3

senin iş hakkaten zormuş baştan neden böyle bir tercih yaptın peki başka bir ile iş imkanın varsa gitseydiniz şimdi yokmu hala geç değil bence

Denedik canım başka bir yere gidecektik hatta ben de iş bulmuştum ev bile tutmuştuk ama kayınpederim gönermedi eşimi evlatlıktan reddedeceğini söyledi o yüzden gidemedik tabii. Eltimin çocuğu var benim yok şimdi eltim çocuğuyla bana nispet yapıyor. Çocuğuyla hiç ilgilenmeyen çocuğunu görümcelerimin kucağına veren eltimin beni görünce annelik duyguları kabarıyor. Başlıyor çocuğuna canım oğlum yakışıklı oğlum aşkım bitanecik oğlum demeye.Ben varken kucağından hiç düşürmüyor ama ben gidince yine çocuğa görümcelerim bakıyor.

anladım zor bir durum ama boşver takma kafana istediği senin canını sıkmak sen de ona prim verme gül geç eşinle yaşa hayatını bak ozaman o çok sinir olacak ne cahil insanlar var yaaa ALLAH ALLLAAAAAHHH

kayınpederininki de iş mi yani şimdi size blöf yapmış red filan edemez evladını merak etme ailelerin de böyle herşeye burunlarını sokmaları var ya beni deli ediyor
cehalet işte bu hep cehaletten ileri geliyor

sen o eltini bana gönder ben onu güzel bi paket yapar yollarım geri
klava:klava:

çok güzel bi konuya deinmişsin canım aynı dertten bendede var bıktım artık üç senelik evliyim eltimi görmeden geçirdiim bi günüm yok tahammül edemiyorum ne yapsam ne alsam bi bakıyorum aynısını yapıyo ya deli oluyorum sırf eşim için susuyorum ama gerçekten sabrım taşıyo çok kötü olacak die korkuyorum...

benim eltim kıskanır ve belli etmemeye çalışır ama belli oluyor aslındaaaa:))))
yeni ev aldık ve kayınpederimde yardım etti,ama bu sorun oldu ve şimdi onlarda ev bakıyor.
benim anlamadığım nokta da eltim kıskanır tmm ama eşimin abisi nasıl bu durumu çekemez işte bunu çözemedim:)))))))
en iyi takmıcaksın boşverrrrrr......kendilerini yiyip bitirsinler banane....
ben eşime ve oğluma bakarım gerisi yalannnnnn........

ay ben evlenmeden erkek arkadaşımın yengesi beni kıskanıyor ewlenince ne yapar bilmiyorum çatlasın bende ne zaman karşılaşcak erkek arkadaşımın bana aldığı hediyeleri nereye gittiğimiz falan anlatıyorum duyduğuma göre oda kocasına yaptırıyormuş
ay çok büyük zevk alıyorum onu çatlatmaktankaydirigubbakcemile3

valla kızlar banada seneye elti geliyor kaynım sözlenecek bende yeni evli olacağım benden 5 yaş küçük kız sizin bu yazıları okuyunca kıskançlık kötü şey ben hayatımda kimseyi kıskanmadım ama o beni kıskanırmı bilmem pekte sanmam seviyeli ilişki en güzeli

Beni kıskanan hiç olmadı şimdiye kaaa
ya da benim beni kıskandıklarını düşünmeye vaktim ve enerjim olmadı,o da ihtimal dahilinde :hulya:

bence sende onaaa igneleyici laflar söylee..seni sessiz bulmasın dahadaa kıskandırrr çatlasınnnnn inş =)

ben hic kiskanmadim bugune kada hatta hic umursamadim ben iyi davrandikca baktim igneliyor ama hala hep uzulen ben yasi buyuk ama cok cahil ben cahil olamiyorum kavga bugune kadar kavga etmeyi hic sevmedim ama bazen bunu kullandigini saniyorum

Evet canım hepsi cahillikten yapıyor.Ben üniv. mezunuyum eltim lise mezunu onun için bile beni kıskanıyor komşularım görümcelerim eşyalarımı kıyafetlerimi falan çok beğenirler onu bile kıskanıyor benim gibi giyinmeye çalışıyor cahil. Ben bişey konuşayım hemen arkamdan aynı cümleyi kurar kelimesi kelimesine aynını konuşur benden öğrenip konuşur ama insanlar onu bişey biliyo sansınlar diye. Kayınpederimin de cahillikten kaynaklanıyor sadece bu konu olsa hadi neyse her işimize burnunu sokar herşeyin kendi istediği gibi olmasını ister.Sabretmek çok zor klava:

benim eltiminde kıskançlıklarından bahsetmiştim inanılmaz dercede kıskanç.bugün postacı fatura getirdi bahçe kapısından içeri attı bende o arada pencereden bakıyordum.postacı gittikten sonra inip kendi faturasını aldı bizimkinide çöpe attı hepsini gördüm şok oldum.nasıl birşey bu ya aklım almıyor.bu kadarmı kıskançlık olur,hasetlik olur allah aşkına

ben çatır çatır çatlatıyorum...eşinin yoğun ilgisinden,aldıgı hediyelerden bahsedebilirsin sürprizlerini anlat laf arasında.....madem kıskanıyor kötü niyetli sen de gıcık et olan onlara olsun..

senin dediğin gibi eşimin ilgisinden,aldığı hediyelerden bahsedip kıskandırıyordum.en son ev aldık ve gitti o da ev aldı,bu sefer ben gıcık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…