Kskan Eltiyi alt etme yollar ...

payalşımcı olmadıkları ıcın cekemıyorlar zaten.

Kesinlikle doğru bir yaklaşım bence, paylaşmıcı olmamak en gözde gelin olma hırsı, egolar rakip görmek işte insanı böyle durumlara düşürüyor. Kimse kimseyi alt etmeyle vakit harcamsın bence hiç gereği yok benim kimseyle samimiyetim yok kafam rahat böyle çok huzurluyum tavsiyede ederim:hulya:

Benim büyük eltim biraz kıskanıyor sanırım.. yüz ifadesinden vs . anlasılıyor..
kaynanamda ilk gelini oldugu icin onu cok pohpohluyor. benide seviyor ama onun kdr degil malesef.
gelelim konuya kendisi bana surat yapan pek konusmayan biriydi. gecenlerde bir mesele üzerine kayınbirader yani eltimin kocası bana laf soktu. derken sokak ortasında agız dalası yaptık. bende karına bak die laflar ettim epey kırgınlık yasadık.. bunu kayınbiraderime anlattım .. beni aglattıklarını vs.
eltimin surayt yaptıgını.. ailesi tarafından üzerime salındıgını vs.
kayınbiraderimin konusmasında aglamıs zırlamıs vs.. ben ona soguk davranıomusum sözde ki konusmak icin caba harcayan biriydim. artıuk kendımı cektim geri..
konusmalarından sonra iyi oldu benle. yuzume gülmeye basladı ama merak ediyorum bu ne kdr sürcek. ama artık mesafemi koydum..
kime güleryüz göstersem kötülük goruyorum napuyorsam ben bu insanlara..:)
diyecegim o ki ne kdr kardes arkds gibi olunsa da arada bir kıskanclık olur.. en basından mesafeyi korumak lazım

Kendini geri çekince eltinin daha yakın davrandığından bahsetmişsin..aynı sorunu ben de yaşadım,ilk tanıştığımda bana iyi davranmayan eltim,sorun yaşayıpğ ben tavır koyduktan sonra yüzüme gülmeye başladı..hatta abartıyor ilgisini sence neden böyle yapıyorlar.yoksa rol mü?

ayy ben eltilerime bayılıyorummm
çok şanslıyuım o konuda
gerçi ilk zamanlarda beni eltilerim kıskandıklarını fark ettim ama onlarda haklılardı kendilrince, onlar benden büyük ve daha önce evlenmişler ve o dönem aile içi borç çokmuş tabi buna bağlı olarak ne istediklerince takı alınmış nede düğünleri güzel olmuş... :a015:
benim dönemim iyi olduğundan herşey daha güzeldi...
sanırım bunu dert ettilerdi..
ben bunu anlayınca hep dert yandım şu borç var şöyle sıkıntı var diye , yalancıktan tabi a.s
nese moralleri yerine geldi
sonra bize misafir geldiklerinde çok iyi davrandım, çok beğendiler ev sahipliğimi a.s
o gün bugündür çok iyiyiz
ne onlar beni, nede ben onları kıskanmayız :icecream:

onun tavirlari illa kiskanclik olacak diye bisiy yokki...ici kötüdür niyeti kötüdür...yani bu illa kiskandigindan dolayi degildir....bence tabi bu benim düsüncem....

mesela benimde eltim ilk zamanlar sürekli bana laf sokuyor...bi pot kirdigimda kimse duymamis gibi yaparken bi tek o gülüyor vs...yani benim pekte iyi göz önünde olmami istemiyordu...ama bence bu kiskanclikta degil fesatliktandi..tüm ilgi onda olsun herkes iyi gelin onu görsün istiyordu ev isleriyle yemekleriyle kendini üstün göstermeye calisirdi..sonra bi ara uzak durdum simdi akillandi sanirim pek eskisi gibi giciklik yapmiyor ama yinede güvenemem...ama bu bana göre kiskanclik degil dedimya bazi insanlari ici kötü

rolden ibaret diyecegim ama iyi niyetide bozmak istemıyorum belkı hatasını anlamıstır desemde vardır icten ice hasetlık..
kapım ayrı olduktan sonra ilgilenmıyorum artık. sende öyle yap..

Valla herkesın eltısı bı degısık ama soyle bıserseyde ortak nokatada bulusuyoruz. mesefa herzaman heryerde ıyıdır. ılk olaya saf gıren herzaman uzuluyor.

o zaman dıyebılırıskı eltı alt etme yolu meafeden gecer :):lepi:

kesinlikle mesafeden geçer.bunu bizzat kendim uyguladım uyguluyorum..fakat mesafeli olunca da çok soğuk ,az gelip gidiyor gibi dedikodu çıkardı eltim.mesafeli olmasam neler olacaktı kimbilir...

kesinlikle mesafeden geçer.bunu bizzat kendim uyguladım uyguluyorum..fakat mesafeli olunca da çok soğuk ,az gelip gidiyor gibi dedikodu çıkardı eltim.mesafeli olmasam neler olacaktı kimbilir...

evet bide o var .. karsı taraf sucu sana yukluyor..
gene iyi davranmak lazım ama saf olmamak lazım mesafeli durup biraz yapmacık olcan baska yol yok .elti baska türlü bertaraf edlmez..:lepi:

amaaaaaaaaaaaan bosverın onlar kım ya benım ıcın dıs kapının dıs mandalı sallayınn gıtsın bırakın en ıyı onlar olsun ne yapalım bız boyleyız dıyın gecın sositososito

siz onu benden daha çok seviyosunuz diye kıskançlık krizinden hastanelik olan tanıdığım var yaa:))sen boşver arkadaşım terbiyenden,saygından,edebinden,kocana ve ailesine olan saygından ve sevginden vazgeçme.eden bulur.gün gelir bu yaptığı olaylar başında patlar...madem sana böyle senin istemediğin şekilde davranıyor yani insanlık dışı.sende ona onun bilmedii gibi sevecen davran derim ben.çünkü her olay bigün patlak verir.ve o zaman herkes ve herşey sustuğunda sölicek sözlerin çok olur onun cevap veremediği

seni beş kuruşluk adam yerine koymuyorum istediğini yap yaptıkların beni etkilemez tavrını takınırsan sana bişey yapamaz.bir süre sonra naparsa yapsın bakar sen umursamıyorsun oda kısar kuyruğunu oturur(bizzat yaşamışlığım vardır tecrübe konuşuyor ehehehkaydirigubbakcemile5

gecenlerde bize geldilerdi.. yanıma geldi sözde muahbbet accakta konuscak.. pas vermedim pc yle alakalı oldum .. kalktı yanımdan gitti.. :lepi:
tınlamıyorum bea

kıskanç görümceyle bir bağlantı kurdum kendimce, ha eltiii ha görümce, benim de görümcem herşeyimi kıskanır, ne aldıysam aynısını alır,eşim bana nasıl hitap ediyorsa, kocasına da baskı yapar bana da öyle de diye, ya da ben eşime nasıl hitap ediyorsam o da öyle hitap eder kocasına..

evime ne aldıysam aynısının farklı rengini kendi evine alır

kızımın bebek arabasının bile aynısını benden gizli güyaa, gitmiş kendi kızına almış... ben öğrenmezmiyim herşeyi bilirim, bana da fikirverin bakiimm şu şeytaniği nasıl alt edebilirim? boşver demekle olmuyor, sürekli burnunun dibinde seni taklit eden birisine tahammil etmek çok zor

hah ablam da aynı tavsiyede bulundu da, onu nasıl yapabilirim, somut bir örnek verin yaa

bu kız beni sinir hastası etti

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Site içi bu sayfayı bir türlü bulamıyorum googleden eltiyle başetmenin yolları yazıyorum öylelikle bu sayfaya girebiliyorum. Site içinden bu sayfaya nasıl girebilirim yardımcı olurmusunuz

Hayatın İçinden > Bir derdim var : ( > Eşi ve Eşinin Ailesi bu bölümlerden giriş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…