payalşımcı olmadıkları ıcın cekemıyorlar zaten.
Benim büyük eltim biraz kıskanıyor sanırım.. yüz ifadesinden vs . anlasılıyor..
kaynanamda ilk gelini oldugu icin onu cok pohpohluyor. benide seviyor ama onun kdr degil malesef.
gelelim konuya kendisi bana surat yapan pek konusmayan biriydi. gecenlerde bir mesele üzerine kayınbirader yani eltimin kocası bana laf soktu. derken sokak ortasında agız dalası yaptık. bende karına bak die laflar ettim epey kırgınlık yasadık.. bunu kayınbiraderime anlattım .. beni aglattıklarını vs.
eltimin surayt yaptıgını.. ailesi tarafından üzerime salındıgını vs.
kayınbiraderimin konusmasında aglamıs zırlamıs vs.. ben ona soguk davranıomusum sözde ki konusmak icin caba harcayan biriydim. artıuk kendımı cektim geri..
konusmalarından sonra iyi oldu benle. yuzume gülmeye basladı ama merak ediyorum bu ne kdr sürcek. ama artık mesafemi koydum..
kime güleryüz göstersem kötülük goruyorum napuyorsam ben bu insanlara..:)
diyecegim o ki ne kdr kardes arkds gibi olunsa da arada bir kıskanclık olur.. en basından mesafeyi korumak lazım
esıncım senın kıskakanacgın bısey olmayınca (hem maddı hem manevı) karsındakı kısıye dostca yada arkadasca davrandıgnda devamlı senı uzecek yada kıracak sekılde bıseyler yapıyorsa kıskanan karsı taraf degılmıdır sence
Kendini geri çekince eltinin daha yakın davrandığından bahsetmişsin..aynı sorunu ben de yaşadım,ilk tanıştığımda bana iyi davranmayan eltim,sorun yaşayıpğ ben tavır koyduktan sonra yüzüme gülmeye başladı..hatta abartıyor ilgisini sence neden böyle yapıyorlar.yoksa rol mü?
o zaman dıyebılırıskı eltı alt etme yolu meafeden gecer :):lepi:
kesinlikle mesafeden geçer.bunu bizzat kendim uyguladım uyguluyorum..fakat mesafeli olunca da çok soğuk ,az gelip gidiyor gibi dedikodu çıkardı eltim.mesafeli olmasam neler olacaktı kimbilir...
gecenlerde bize geldilerdi.. yanıma geldi sözde muahbbet accakta konuscak.. pas vermedim pc yle alakalı oldum .. kalktı yanımdan gitti..seni beş kuruşluk adam yerine koymuyorum istediğini yap yaptıkların beni etkilemez tavrını takınırsan sana bişey yapamaz.bir süre sonra naparsa yapsın bakar sen umursamıyorsun oda kısar kuyruğunu oturur(bizzat yaşamışlığım vardır tecrübe konuşuyor ehehehkaydirigubbakcemile5
seni beş kuruşluk adam yerine koymuyorum istediğini yap yaptıkların beni etkilemez tavrını takınırsan sana bişey yapamaz.bir süre sonra naparsa yapsın bakar sen umursamıyorsun oda kısar kuyruğunu oturur(bizzat yaşamışlığım vardır tecrübe konuşuyor ehehehkaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Site içi bu sayfayı bir türlü bulamıyorum googleden eltiyle başetmenin yolları yazıyorum öylelikle bu sayfaya girebiliyorum. Site içinden bu sayfaya nasıl girebilirim yardımcı olurmusunuz
Hayatın İçinden > Bir derdim var : ( > Eşi ve Eşinin Ailesi bu bölümlerden giriş yap