Kskan Eltiyi alt etme yollar ...

evet canım yüzyüze olunca zor gerçekten
benim bi dayımın karısı var iki eltiler zaten
altlı sütlü oturular büyük yenge küçük yengem ne yaparsa ayınısı yapar mesela bi banyoyu süsler o da aynısını bi kıyafet alır aynısına yakınını alır diğeri pek bi hamarattır elinden her iş gelir acayip yemek yaparr
o da bazen hep beraber bi yere giderken ayy bari pişti olmasak der :roflol::roflol:kıyafet yönünden ne yapsın artık dalgaya vuruyo
eee hamaratların güzellerin eşiyle iyi geçinenlerin hep ondna bi önde olanların kaderi bu olsa gerek :dilcikar:

bende hiç anlamıyorum canım ya neyi kıskanıyor,neyi çekemiyor.annem,ablam eltileriyle o kadar iyi geçinirki anlatmam.

aynen benim eltimde öyle ben ne alırsam bende alıcam der ve de alır.kolye aldım bende alıcam,çanta aldım bende alıcam, vs vs anlatamam acayip birşey

ayy bizim bbi komşular varr imreniyorum onlara 3 eltiler altlı üstlü oturuyolar öle iyilewrki yaa ne yapsa beraber yapıyolar bakkala bile barber giderler
onları görünce üçü bir aradalar nasılsınız diyorum kaydirigubbakcemile3
güzel örnekler var da bize denk gelmedi malesef:hulya:

artık konuşmadığımız için kıyafetlerimi filan inceleyemiyor ama ben okula filan giderken perdenin arkasından takip eder beni sesini duyunca bile sinirlerim zıplıyor

valla allahtna benimkiler uzaktalarrr
allaha dağına göre kar verirmiş
zaten yan yana olsak eşimle bile sorun yaşardık belkide
allaha ne kadar şükretsem az dır :Saruboceq:

ablamla eltiside çok iyi anlaşırlar.kardeş olsa o kadar olmaz yani

artık konuşmadığımız için kıyafetlerimi filan inceleyemiyor ama ben okula filan giderken perdenin arkasından takip eder beni sesini duyunca bil:roflol:e sinirlerim zıplıyor

:roflol::roflol::roflol:
kkıss allah iyiliğini versin seninki acayipmiş gerçekten yaaaaa sen onu bi psikoloğa götür send ekurtul o da :teytey:
valla ben yan yana olsam ben daha beterlerini yaşardım belkide sana diyorum ama kaydirigubbakcemile3

valla canım işin zor ama sen üstesinden gelirsin güçlü bi yapıyya sahipsin belliki
takma canım amannnnn boşver gitsinnnn kıskananlar çatlasın zemuszemus

benim görümcemde kendine ne alsa banada alıyor aynısından :hulya:

üzülsemmi sevinsemmi bilemedim şimdii kaydirigubbakcemile3

şaka yapıyorum da gerçekten hasetlerle kıskançlarla uğraşmak zordur

onlar yaranıcak göze giricekler ya senin açığını ararlar birtane bekar kaynım var

anam onun karısıda bana yaparmıki mafoldumben

bana kimse birşey yapamaz :umursamaz:

haklısn canım artık eskisi gibi takmıyorum.eskiden yapılanlara dayanamıyordum, uyku uyuyamıyordum,ağlama krizlerine giriyordum çok şükür atlattım.umursamıyorum.eşimin aileside zaten biliyor kimin haklı kimin haksız olduğunu.

Iste ıyıkı haklıyı haksızı ayırt edebılıyor. elt umursanacak bısey degıl gercekten, eltıyı eltı yapan bana gore kaynımız ve esımız. mesela benım eltım var ama ona gorede ben eltıyım. bende ılk zamanlar cok umursadım arkadas olalım falan dıye samımıyet yaratmaya calıstım ama baktım enteresan seyler donuyor ve ne yaparsa yapsın saf o oluyor bıraktım. zaten esım daha oncede yazdıgfım gıbı 4 aydır yurtdısında ve hız gorumedık onlarla bu sebeple esım gelıncede hazır aramamalarını bahane edıp aramadakı cok sıkı olmayan bagıda tamamıyle koparmayı dusunuyorum .

annem herzaman x herkese bir eş doğurmuş alıp veremedikleri ne anlamıyorum der.gerçektende neyi çekemiyorlar ,kıskanıyorlar anlamıyorum.

valla benim elti uzaktan zzararsız görünüyor ama enteresan bi tip kaynıma şikayet ediyor bizi adam ikide bir ya annesine ya bize niye xxx i aramıyorsunuz felan diyor kim takar ayrı mesele de eşim ile kaynım biraz limoni eşim kaynıma maddi manevi çok şey yaptığı halde kaynım herşeyi hiçe saydığı için eşim hiç konuşmak istemiyor ben zorluyordum önceleri ama sonra kaynım bana da bir saygısızlık yaptı geçmiş olsun artık anneler gününde kayınvalide de gördüm yüzlerini en son daha da görmem artık eşimi de zorlamıyorum görüş diye
beni asıl kayınvalidem ve görümcem çok kıskanıyor ben de onları göreceğim her yerde ful makyaj fönlü şık şıkırdım oluyorum sonra da önlerinde salınıyorum baka baka çatlasınlar diye oh canıma değsin :))

ben çatır çatır çatlatıyorum...eşinin yoğun ilgisinden,aldıgı hediyelerden bahsedebilirsin sürprizlerini anlat laf arasında.....madem kıskanıyor kötü niyetli sen de gıcık et olan onlara olsun..

AY HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ HARİKA FİKİR İLERİSİ İÇİN ELİMDE DURSUN BU ELTİM YOK AMA OLURSA DİYE TŞK LER CNMŞeniz

nedense hep eltiler sizi kiskaniyo...benimde bi ara eltimle aram bozulmustu ama hic bi zaman beni kiskaniyor ondan demedim...bu konuyu kafaya takcak kadar düsünüyosan kiskanan sen olmayasin

ben mesafe derim
çok samimi olmayacaksın
iç içe olmayacaksın
ozaman senin hayatına müdahale edemiyorlar
.

esıncım senın kıskakanacgın bısey olmayınca (hem maddı hem manevı) karsındakı kısıye dostca yada arkadasca davrandıgnda devamlı senı uzecek yada kıracak sekılde bıseyler yapıyorsa kıskanan karsı taraf degılmıdır sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…