AbLacımm saçLarın gbi kendinde süpeRsin pff diyemeden geçemicem :lepi:Şeniz
kısa saçının tadını çıkar tatlım,herkese bu kadar yakışmaz. başka bi topikte renginden şikayet etmişsin kesinlikle bu renk siyahtan çoook daha güzel hem de sana daha çok yakışmış...canımmm çok teşekkür ederim utandım bak şimdiama keşke saçlarım uzun olsa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kısa saçının tadını çıkar tatlım,herkese bu kadar yakışmaz. başka bi topikte renginden şikayet etmişsin kesinlikle bu renk siyahtan çoook daha güzel hem de sana daha çok yakışmış...
ha söylemeden edemicem kuaförünü tebrik etmek lazım, yani kıvırcık saçı o kadar güzel, muntazam kesebilmek marifet ister.stiline de bayıldım, hem beckham stili hem de önler fönlü arkalar kıvırcık... tek kelimeyle süper olmuş:lepi:
çok tşk ederimben hiç alışkın diilim kısa saça en son lise 2 de kesilmişti bundan daha kısa ne ara uzadı nasıl uzadı hiç hatırlamıyorum bile ama ünv başladıımda yani 2 yıl sonra saçlarım belimin biraz yukarsındaydı delikafadulden bnmde düğünüme en az 3 yıl 3 yılda entele acaba ne kadar uzatır saçımı duvak kullanmayıp saçımı salarım yerlere artıkkk kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?