Kryolen fondoten kullanan var mı?

Gajini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
26
1
0
34
Balıkesir
Kızlar fondoten almayı düşünüyorum cilt tipim normal sivilceden kalma delikler var ne önerirsiniz?Kryolenı baya övüyorlar

evet kryolan cok guzel hatta harika bi fondoten lakin kalın yapısı yüzünden günlük kullanıma pek uygun degıl ben makyözüm ve televizyon karsısına cıkan yuzlerde daha ıyı oldugundan orada kullanıyorduk zaten üzerindede tv yazar cünkü kamera ısıklarına gore yapımış bir ürün bende kullanıyorum kryolan ama cok özel günlerde genede kullanmak ıstıyorum dersenız kryolanın transparan toz pudrası var onuda almanızı öneririm. fondotenten sonra o uygulanırsa daha ıyı oluyor ama dedıgım gıbı yogun bır goruntu olur ( bu arada ben transparan pudrayı tek basına kullanıodum fondotensız onunda kapatıcı ozellıgı çok )

Çoook teşekkür ederim canım:)

Surekli makyaj yapan birisi degilim hergun kullanmak agir kacabilir ama guzel bir fondoten ben kullaniyorum uzerine de clinique transparan pudrayla.sungeri islatip surunce daha iyi goruntu veriyor

Ben tv paint stick fondotenini kullanıyorum evet ağır olabilir aşırıya kaçarsınız ama ıslak süngerle çok az uygularsanız doğal duruyor benim alerjik problemli cildimde bir sorun yaratmadı dediğim gibi miktar önemli doğal kapatıcılık için. Tavsiye ederim.

Kryolen fondeten dediğiniz ne oluyor canım su porselen makyaj dedikleri mi oluyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…