Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook teşekkür ederim canım:)evet kryolan cok guzel hatta harika bi fondoten lakin kalın yapısı yüzünden günlük kullanıma pek uygun degıl ben makyözüm ve televizyon karsısına cıkan yuzlerde daha ıyı oldugundan orada kullanıyorduk zaten üzerindede tv yazar cünkü kamera ısıklarına gore yapımış bir ürün bende kullanıyorum kryolan ama cok özel günlerde genede kullanmak ıstıyorum dersenız kryolanın transparan toz pudrası var onuda almanızı öneririm. fondotenten sonra o uygulanırsa daha ıyı oluyor ama dedıgım gıbı yogun bır goruntu olur ( bu arada ben transparan pudrayı tek basına kullanıodum fondotensız onunda kapatıcı ozellıgı çok )
evet kryolan cok guzel hatta harika bi fondoten lakin kalın yapısı yüzünden günlük kullanıma pek uygun degıl ben makyözüm ve televizyon karsısına cıkan yuzlerde daha ıyı oldugundan orada kullanıyorduk zaten üzerindede tv yazar cünkü kamera ısıklarına gore yapımış bir ürün bende kullanıyorum kryolan ama cok özel günlerde genede kullanmak ıstıyorum dersenız kryolanın transparan toz pudrası var onuda almanızı öneririm. fondotenten sonra o uygulanırsa daha ıyı oluyor ama dedıgım gıbı yogun bır goruntu olur ( bu arada ben transparan pudrayı tek basına kullanıodum fondotensız onunda kapatıcı ozellıgı çok )
Kryolen fondeten dediğiniz ne oluyor canım su porselen makyaj dedikleri mi oluyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.