Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kryolan

lavitaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
113
2
Kızlarrr bayadır merak ettiğim deneyemediğim kryolan fondöteni almıştım. Bugun denedim. Burda da bir sürü soru vardı onunla ilgili.
KRYOLAN SUPRACOLOR.
Günümüzde bilinen en iyi kapatıcılığa sahip fondötenmiş kendisi. Tiyatro,sinema sanatçıları ve profesyonel makyözler bu ürünü kullanıyo.Aşk-ı memnu çekimindeki bütün kadınların makyajı bununla yapılmış ve Ajda Pekkan bu ürünü kullanıyormuş :KK52: Porselen makyaj dediğimiz olayın fondöteni yani.

$2v2a4g3.jpg

Ben kapatıcı sürmeden kullandım direk zaten yoğun bi fondöten olduğu için ve şuana kadar denediğim en iyi görüntüye ulaştım diyebilirim. Çok güzel bi ürün aslında ama aşağıda bahsedicem zaten düşüncelerimden.

$Art-1002-NB-KRYOLAN-SUPRACOLOR-30ml__63457413_0.jpg

ARTILARI ?
100den fazla renk tonu var. Cildinize en uygun olanı bulabilirsiniz
Muhteşem bi kapatıcılık ve porselen görünümü sağlıyo ki bu en önemlisi sanırım :KK52: :KK52:
Göz altı kapatıcısı falan kullanmanıza da gerek yok benim gözümün altındaki siyahlıkları morlukları yorgun görünümü direk aldı götürdü.
Hoş bi aydınlık verdi ama cildim yağlı olduğu için bi süre sonra güneşin de etkisiyle parıl parıl oldum. Kuru ya da normal ciltler daha çok tercih etmeli..
Profesyonel bi makyaj ürünü olmasına rağmen de çok pahalı değil.
Sabah 12 gibi yapmıştım bu makyajı tam 7 saattir hiç bozulma olmadı.

EKSİLERİ ?
En doğal görüntüyü nemli bi süngerle alırsınız dendi bana ne kadar uğraşırsanız uğraşın bu kadar yoğun bi fondötenle doğal durmanız mümkün değil.
Bütün gün yüzümde bi ağırlık ve maske varmışçasına rahatsız hissettim.
Yağlı ciltler için pek çok uygun değil.
Aynı şekilde günlük kullanım için de çok uygun değil.
Çok yoğun olduğu için heryere bulaşıyor. Telefonla konuştuktan sonra ekranım baştan aşağı fondöten oldu :KK52:

Ama sonuç itibariyle yüzü lekeli sivilceli yaralı olan ve en iyi görüntüye ulaşmak isteyenler için ideal. Benim kuaförüm günlük de kullanıyomuş bi süre sonra alışıyosun zaten dedi ben pek günlük kullanmıycam sanırım :) Umarım yardımcı olmuşumdur

X