Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kryolan tv pan stik

boncukgumus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
Slm arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanan var mı sipariş vermek istiyorum da cildim kuru uygun olur mu? bir de beyaz tenliyim 1w mi yoksa 2w mi hangi rengini almalıyım sizce? kullananlar bilgisi olanlardan cvp bekliyorum

Ben kullanıyorum.
Ama çok kalın ve çok yoğun bir ürün.Cildi çok yoruyor,günlük kullanılabilecek bir ürün değil.
Aynı markanın Supracolor serisi çok daha güzel. ( gelin makyajlarında da kullanılıyor. )
Ama yine de günlük kullanım için ağır kaçabilir.

Ben kullanıyorum.
Ama çok kalın ve çok yoğun bir ürün.Cildi çok yoruyor,günlük kullanılabilecek bir ürün değil.
Aynı markanın Supracolor serisi çok daha güzel. ( gelin makyajlarında da kullanılıyor. )
Ama yine de günlük kullanım için ağır kaçabilir.

cvp için teşekkür ederim günlük kullanmak istemiyorumda zaten özel zamanlarda. fiyat çok uygun olduğu için sipariş verdim meraktan ama rengini seçmedim daha renk konusunda fikrin var mı?

canım aldınmı?nekadara aldın sonuçlarını yazarmısın?

aldım bi internet sitesinden 2w numarasını güzel bi ürün cildim kuru olmasına rağmen pütürleşme falan olmadı ve cildim güzel göründü doğal oldu o açıdan memnun kaldım fakat ürün orjinal mi artık bilemiyorum ne kadar güvenilir sadece herkesin abarttığı gibi yoğun falan değil kapatıcılığıda öyle tv ler de göründüğü gibi gelmedi bana göre ya da ürün orjinal mi değil mi bilmiyorum artık ondan mıdır. aldığım sitede çok fazla alıcılar vardı ürün bitmek üzereydi bende o yüzden güvendim aldım. normal fiyatı 60,70 tl olması lazım kısa bir süre 20 tl ye inmişti 20 tl ye aldım. bi dahaki sefere alırmısın dersen alırım ama supracolor şeklinde olanı denemek istiyorum pan stik olan değilde fondöten şeklinde olandan

Son düzenleme:
X