Ooo tesekkur ederim sailor mooncu kardeşim yeni seriyi nerden izliyosun ?Ben ilk 10.bolumden sonra biraktim eskinin tadini vermedi.Değiştirdiler mi fondoteni çok sevindim.Eğer yine biraz koyuysa herhangi bir markanin pembe alt tonlu en acik renk pudrasini fondotenden sonra sur rengini biraz daha acar.mooncyrstal fotoğrafa bayıldım bende takip ediyorum cyrstal serisini :)
trump towers şubesine gittim istanbula yolum düşünce hiç iddialaşmadım kadınla nb koyu deim. hayır değil dedi. dedim srı daha pembe yok mu 4w getirdi yine bariz koyu. niye böyle ısrarcılar anlamıyorum. 3w getirdi birebir ten rengim değil ama nb ye göre çok daha iyi 2w de açık durabilirmiş onu denetmedi bile nedense olmaz dedi. yaz için 3w oldu yani kışa artık bi renk daha alırım
uzun süre gittiğinden aslında çok daha ucuza geliyor. ama bir seferde veriyorsun işte o parayı :) eminim memnun kalırsın burdan da yorumlarını paylaşırsın.Tesekkur ederim su sinavlarim bitsin bende baslicam izlemeye.Anladim :) güle güle kullan o halde.Kryolani biliyorum çok duydum kaliteli diye ama biraz pahali geliyor maalesef öğrencilik malumDenemeyi düşünüyorum ama ise girince
Bana nb de açık geliyor buğday tenliyimValla ivory kullandım ama çok kuru bence kullanmayın o fondteni bu arasa nb koyu geldiyse ivory olur anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?