Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kryolan cake make up pudra

gokce93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
44
0
ben bu pudrayı çok övgülerle aldım mecidiyeköy kryolardan gerek bu forumda olsan gerekse başka forumlarda olsan mac studio fixe tercih ederek aldım ilk sürünce falan gercekten çok güzel oluyo ben yarısını ıslatarak latexle yarısını da toz pudra olarak fırcayla kullanıyorum cildim çok sorunlu bi cilt değil alnımın ortasında biraz renksiz eskiden kalma izler ve çenemde çıkan 5-6tane pembemsi sivilce var yanaklarımda vealnımın sağ sol yanlarında çok şükür bir sorun yok fondoteni artık hayatımdan çıkarmak istiyorum günlük yaşantımda bu nedenle bu pudrayı aldım ayriyetten lekelerime kapatıcı uygulamıorum direk ıslataak sürüyorum kapatıcılık için üstüne toz halini geçiyorum macdeki tonlarım nw25 ama hafif koyu bu bana en iyileri c3 nc20-25.bu pudrada fs38 oldu ama şöyle bi sorunum varki bu pudrayı çok sevmeme rağmen akşama doğru böyle o örtmek istediğim yerlerde azalma oluyo o çenemdeki sivilceler meydana çıkıyor gibi geliyo pudradan önce nemlendirici uygulamama rağmen..bu pudrayı gerçekten çok sevdim ama çok üzülüyorum böyle olunca bu pudrayı kullanan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum :26:

canım slm sn makyajlıkızın bloguna bir göz at o kryolan ürünlerini
çok kullanır ve eminim sana yardmcı olacaktır google da arattır makyajlıkız diye ççıkar ok

canım uzuldm boyle olmasına..aslında tamamen kapatması gerekıyordu..sorunlu yerlerıne kapatıcı uygulamayı denedınmı cake make uptan once? Ya da aksama dogru o belıren yerlerın fırcayla uzerınden gecsen sorun kalmaz dıye dusunuorum..??

canım uzuldm boyle olmasına..aslında tamamen kapatması gerekıyordu..sorunlu yerlerıne kapatıcı uygulamayı denedınmı cake make uptan once? Ya da aksama dogru o belıren yerlerın fırcayla uzerınden gecsen sorun kalmaz dıye dusunuorum..??

tatlım o lekeli yerlere çok az fondoten sürüp üstüne cake make up geçiyorum ıslak+kuru o zamanda kapatıyo ama orda çok yoğun bi görüntü oluyo yüzümün diğer yerlerine nazaran ve renk koyu oluyo

macte c3 un sana uygun geldıgını yazmstın..ben c4 kullanıordum ve fs38 bana tam olmustu..belkı sende bı ton koyu kalmıstır ? Ben sadece pudra kullanıorum nemlendırıcının ustune..bıde oncelerı nemlendırıcı tamamen kurusun dıe beklerdım smdı cok az bekletıp uyguluyorum tutuculugu daha ıyı oluyor sankı.. Istersen kryolana bı danıs canm

canım renkde bi sorun yok çok beyaz oluncada iyi olmuyo böyle yüzüm yarımton daha koyu olmalı boyun daha açıktır ya yüzden zaten :) yaa bende artık nemlendirici+pudra yapıyorum sadece ama o lekelerin kapansada akşam tekrar ortaya çıkıyo..kryolana da tekrar gitmek istemiyorum özellkle o mecidiyeköydeki bi çalışan çok artistti bizde denemek uygulamak yoook sadece çenede renk deneriz falan diye sinir etti beni kendiside makyajsızdı zaten eminim ki ondan çok şey biliyorumdur makyaj konusunda..yani tazeleyip duruyorum işte bide ben pudra pufuyla 3kere falan uyguluyorum yüzüme sonkez de fırçayla geçip düzeltiyorum sence doğrumu bu canım 1kere sürünce hiç farketmiyo da

canım slm sn makyajlıkızın bloguna bir göz at o kryolan ürünlerini
çok kullanır ve eminim sana yardmcı olacaktır google da arattır makyajlıkız diye ççıkar ok

tatlım makyajlıkızı biliyorum o da herşeyi fazla överek anlatıyo gibi sanki yada cildi çok pürüssüz bende pekde dediği gibi mükemmel sonuç vermiyo cildimin çoğu sorunsuz zaten dolayısıyla o yerlerdeki pudranın etkisini anlayamam ama sorunlu bölgelerdeki kusurlarım ilerleyen saatlerde çıkıyo pudra kalıp gibi fondoten gibi saatlerce kalmıyo yüzde..sen kullandın mı

bende şu sıralar kryolan'ın hem fondotenını hemde pudrasını kullanıyorum.. bazen üşenmezsem fondoten artı pudra kullanıyorum bazen usenınce de sadece pudra kullanıyorum ama sadece fırca yardımı ıle suruyorum pudrayı. ıslak kullanılldıgınıda duymustum ama nasıl kullanılıyo bılmıyorum bırı anlatabılırse cok memnun kalıcam kızlar :)

canım eğer cildin sorunlu değilse gerçekten fondoteni bide üstüne pudrayı kullanma heede bu marka kryolan gibi aşırı kapatıcıysa cake make upu ortadan ikiye böldüğünü düşün yarısını da ıslak süngerle uygula çok kapatıcılık istiyosan,sonrada üstüne diğer yarısını toz olarak geç ama orta düzey kapatıcılık istiyosan nemlendirici üstünede bolca pudra pufuyla cake make upun kuru tarafını geç :) princess7 ile kryolan cake make upu çok detayli olarak alix avien terracotta mı yoksa mac studio fix mi konusunda konustuk orayada bakabilirsin :)

kryolan cake make up değil ama bende kryolan supracolor fondoten almayı düşünüyorum çünkü çok kapatıcıymış üzerinede kryolan transparan pudra alıcam bunları almayı düşünüyorum ilk önce tvstick ürününü almayı düşünüyordum ama araştırdım supracolor daha çok kapatıcıymış

alınca fıkırlerını yaz canm..bakarsın bzde supracolora transfer oluruz kryolanda deneme frsatın olrsa ıkısınıde dene oyle al ıstersen

alınca fıkırlerını yaz canm..bakarsın bzde supracolora transfer oluruz kryolanda deneme frsatın olrsa ıkısınıde dene oyle al ıstersen

aslında ben şuan almayı düşünmüyorum düğünüme yakın almayı düşünüyorum ilerde ne zman evlenirsem artık düğün makyajımda kullanıcam ama alıp kullanınca yorum yaparım

Kızlar herkes çok ağır demiş te ben birşey sorucam fondoten kullanmaktan çok sıkıldığım için kapatıcı özelliği olan pudra alıcaktım .
Şimdi kryolanın pudrasını alsam ve günlük kullansam çok mu ağır durur ki ? benım ıstedıgım yuzume bırsey surdugumun bellı olmaması ?
yanağımda akne lekeleri var onlarıda kapatması lazım bırde çok ölü duruyor yuzum ton farklılıkları felan var canlandırması adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…