ben bu pudrayı çok övgülerle aldım mecidiyeköy kryolardan gerek bu forumda olsan gerekse başka forumlarda olsan mac studio fixe tercih ederek aldım ilk sürünce falan gercekten çok güzel oluyo ben yarısını ıslatarak latexle yarısını da toz pudra olarak fırcayla kullanıyorum cildim çok sorunlu bi cilt değil alnımın ortasında biraz renksiz eskiden kalma izler ve çenemde çıkan 5-6tane pembemsi sivilce var yanaklarımda vealnımın sağ sol yanlarında çok şükür bir sorun yok fondoteni artık hayatımdan çıkarmak istiyorum günlük yaşantımda bu nedenle bu pudrayı aldım ayriyetten lekelerime kapatıcı uygulamıorum direk ıslataak sürüyorum kapatıcılık için üstüne toz halini geçiyorum macdeki tonlarım nw25 ama hafif koyu bu bana en iyileri c3 nc20-25.bu pudrada fs38 oldu ama şöyle bi sorunum varki bu pudrayı çok sevmeme rağmen akşama doğru böyle o örtmek istediğim yerlerde azalma oluyo o çenemdeki sivilceler meydana çıkıyor gibi geliyo pudradan önce nemlendirici uygulamama rağmen..bu pudrayı gerçekten çok sevdim ama çok üzülüyorum böyle olunca bu pudrayı kullanan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum :26: