canım ara kanama olur diye yazmıyodu ama dün bu sitede araştırdım hemşire olan bir arkadaşımız yazmış o ılaç ara kanama yapabiliyormuş ben iki aydı kullanıyorum hiç birşey olmamıştı ama dün bi ara geldi ve geçtı yardımların için sagolCanım geçmiş olsun öncelikle..Benim de 15 gün sürekli kanamam oldu normal şekilde,şuanda da koyu kahve akıntım var.Normal çünkü adet bitiminden sonra da böyle akıntılar oluyordu.Bana hiçbir ilaç vermedi canım dr.um.İlacın yan etkilerinde yazmıyor mu birşey?
canım ara kanama olur diye yazmıyodu ama dün bu sitede araştırdım hemşire olan bir arkadaşımız yazmış o ılaç ara kanama yapabiliyormuş ben iki aydı kullanıyorum hiç birşey olmamıştı ama dün bi ara geldi ve geçtı yardımların için sagol
peki canım senin adet düzenin ne , merak ettim ara kanama oldugnda düzen bozuluyormu acaba
arkadaşlar bende mayıs ayında kürtaj oldum.kürtajdan sonra ilk adetim tam 60 gün sonra geldi.bende endişelenmiştim.doktorum adet söktürücü ilaç verdi.ilaç bittikten 7-8 gün sonra da oldum.
bende gelmezse pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum doktora bugun biraz akıntıyla karışık geliyor yine umarım adet olurum kormuyorum desem yalan olur, kurtajdan sonra yapışıklık oluyormuş diye duydum umarım benimkide bir ilaçla çözülebilecek birşeydir. kurtaj sonrası yapışıklıkla ilgili birşey dudunuzmu buda atedin gelmemesine neden oluyormuş
kan tahlilinde bişey çıkmadı dimi canım.o ilacı kullandıktan sonra adet olursun merak etme.bende öyle olmuştu.ilaç bitti 1 hafta sonra adet oldum.bende kürtajdan 60 gün sonra olmuştum hatırlıyorsan
arkadaşşlar ben ağustos 8 de kurtaj oldum eylül 8 de de adet oldum otuz gunde yanı.buraya kadar hersey normal gıbı ama kafama takılan sey suan adet olduguma 7 gun oldu.adetım bıttı ama kahverengı akıntım oluyo bu normal mı sızlerın de mı oyle oldu.doktoruma sormadan once buraya sorumu yoneltıyım dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?