- 5 Ekim 2016
- 110
- 63
- 40
- Konu Sahibi mathilda__
Arkadaşlar merhaba ben 36 yaşındayım yıllardır yılda en az 3-4 kere bu sorunla uğraşıyorum.Okumadığım makale,denemediğim bitkisel kür,gitmediğim kadın doğumcu kalmadı.Öncelikle kesinlikle doktora görünmeniz şart ama gerçekten iyi bir doktora.VAJİNİT rahim duvarlarındaki bakteri,parazitlerden kaynaklanıyor.Tedavi edilmezse ya da kronikleşirse rahim ağzına geçiyor iltihap yapıyor buna da SERVİSİT deniyor.SERVİSİTTE öyle bırakın bitkisel kürleri ilaç fitille bile geçmeyen bisey.Ben son noktada SERVİSİT oldum zaten.Sürekli sarı ve kokulu akıntı geliyordu.ANCAK DOKTORLARDA yani çogunda KOLPOSKOPİ ALETİ olmadığı için( bu alet rahmi 40 kat büyütüp ekranda sizinde görmenizi sağlıyor) kaşıkla bakıp mantar olmussun al ilaç fitil diyor ve geçmiyordu.O İltihap kökünden kurutulmayınca sadece daha beter oluyor.Mutlaka öncelikle SMEAR TESTİ,Sonra kültür testi yaptırmalısınız.Partnerinizin tedavi olması şart çoğu erkekte idrar yollarında,spermlerinde mikrop,lökosit var ama haberleri yok sürekli bize geçiyor.Onlarında bu testi yaptırması şart.Bu öyle bi hastalık ki ancak çeken bilir.Psikolojiyi bozuyor,özgüven düşürüyor.Benim gittiğim en son doktorum bana Kriyoterapi(iltihabı dondurarak kurutma) yaptı ve koterle(yakma yöntemi) orada olusan içi iltihap dolmuş NABOTHİ kistlerini boşalttı.O zamana kadar piyasada aklınıza gelecek herseyi kullanmıstım.Bir de kesinlikle iyi bir probiyotik hem agızdan hem de vajinadan basladım.Hergün 1 bardak kefir.BATICONLA dışını temizlemek kesinlikle rahatlatıyor.Ama asla SİRKE,SARIMSAK,KARBONAT kullanmayın.Onlar tahriş edip daha çok enfekte olmanıza sebep olur.Bir de doktorum bana Eczaneden yüzde 1 lik BORİK ASİT hazırlattı.Bi VAJİNAL POMPAYLA püskürt dedi.Pedlerimi organik alıyorum.Ya bambu liflerinden ya da kotex kullanıyorum.BİR DE HPV aşısı olucam.Bütün dünya artık bu aşıyı yapıyor.Mutlaka olun.Özellikle kronik vajinit servisit olanlar için çok gerekli.KAFANIZA GÖRE FİTİL KULLANMAYIN.Bu sefer bakteriler de direnç kazanıyor.Bir de orayı SEBA MED VAJİNA JELİYLE yıkıyorum ama hergün değil.BAĞIŞIKLIĞINIZ DA önemli,düşünce en zayıf yeriniz neresiyse mikroplar oraya kosuyor.Her regllen sonra FLORA DÜZENLEYİCİ VAGİ-FLORA kullanıyorum.Pamuklu çamasır giyin,asla ıslak bikiniyle kalmayın,parfümlü ped kullanmayın.ŞEKERİ AZALTIN.UMARIM KURTULURUZ TOPLUCA.Bunu ancak çeken bilir...