kronik vajinal mantar

nurrsiimaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
14
0
1
31
4 senedir her ay tekrarlayam mantar cok doktora gittim cok ilaç kullandim ama gecmiyo bitkisel cay da ictim bi turlu kurtulamadim varmi kurtulan yardim...

bende de olmuştu. internetten okuduğum ne zıkkım varsa hepsini denedim hiç bir işe yaramadı. en son birşey kullandım. vajinanı yıkıyorsun adı feminen intimate wash muydu neydi. git al bir yerden. nerden aldığımı hatırlamıyorum market miydi eczane miydi. valla geçti kurtuldum. inşallah bir daha tekrarlamaz.

4 senedir her ay tekrarlayam mantar cok doktora gittim cok ilaç kullandim ama gecmiyo bitkisel cay da ictim bi turlu kurtulamadim varmi kurtulan yardim...
Geçmiş olsun zor bir durum biliyorum. Ablam sizin gibiydi her seferinde ilaçla fitil le uğraşıyodu ama sonuç alamıyordu. Sonunda sağlık ocağındaki ebe çözmüş olayı belki kullandığın ilaçlar azdırıyodur mantar çok çabuk üreyebilen bir canlı demiş ve ablamı intaniye polikliğine yönlendirmiş. O gün bugündür kurtuldu kızcağız. Sizde araştırın derim ... Saygılar ;)

Doktor onerisi olqn varmi iyi bi doktor istiyorum
Canım ben de çok çekmiştim, sinirlerin bozuluyor geçmedikçe :( Ben en son Selahattin Mısırlıoğlu’na gittim, çok da memnun kaldım. Eski Şişli Etfal doktorlarından, şimdi, yine Şişli’de Özel Kadıoğlu Hastanesinde. Öneririm kesinlikle

Iatanbuldayim ben intaniye bolumune gittim bizim alanimiz degil dedi dahiliye gittim testler normal bizlik bisj yok dedi kadin dogumcu cok dr gittim ilac verip gonderiyolar biktim artik her ay ayni sey

kızlar mantar ve diğer kadın hastalıklarının en büyük nedeni pedler kadın hastalıklarının %62 si pedlerden kaynaklanıyor lütfen hijyenik ped zannettiğiniz pedler kullanmayın ben mantarımı marketlerden satılan pedlerden değilde bazı medikal ve eczanelerde satılan pedlerle yok ettim

Arkadaşlar çok temiz ve kuru tutmak gerekiyo o bölgeyi yoksa tekrarlıyor. Antibiyotik kullanımlarında da bu sorun daha da ilerliyo zaten prospektüslerde de yazıyor. Ne kadar ileri durumda bilemiyorum ama size önerim sirkeli su cidden arada bir antibiyotik kullanımında falan tekrarlayımca hemen kullanırım iyi geliyor.
Bir pet şişe suyun 4/3ü su 4/1i de elma sirkesi olucak şekilde bi su hazırlayın ve her tuvalete gittinten sonra bu suyla durlayın biraz yanabilir bekleyin çok beklemenize gerek yok yıkayın . Bir haftada bayağı azalır diye düşünüyorum. Denemediyseniz bir de bunu deneyin

kızlar mantar ve diğer kadın hastalıklarının en büyük nedeni pedler kadın hastalıklarının %62 si pedlerden kaynaklanıyor lütfen hijyenik ped zannettiğiniz pedler kullanmayın ben mantarımı marketlerden satılan pedlerden değilde bazı medikal ve eczanelerde satılan pedlerle yok ettim

Bu arada arkadaş doğru söylüyor pedleri mantar olmayn bi insan kullandığında bile kaşıntı oluyor. Ped markası çok önemli bu yüzden.
Aslında en sağlıklısı eskisi gibi bez kullanmak
Bir bezi veya işte kumaşı (eski kıyafetlee atletler bile olur) kesip koysanız pedin üzerine en güzeli. Onu da sonra pedle beraber çöpe atmak. Kızlar üşeniyor ama en sağlıklısı

Kızlar bu illetten bağışıklık sistemini guclendirerek kurtulabilirsiniz . Bu konuda probiotic oneriyorlar kutu kutu he öyle ucuz şeylerde değil bunun yerine doğal ve bir bardağında milyonlarca sağlıklı bakteri barındıran kefir kullanın Hanımlar .ve idrar yolları enfksiyonunu önleyen limonlu su sistit içinde bire bir . Evliysenizde eğer eşiniz partneriniz ilişki öncesi duş alsın ve o bolgesini iyice yıkasın ilişki sonrasida mutlaka idrara çıkın hadi geçmiş olaa

Back