- 11 Mayıs 2016
- 14
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi nurrsiimaa
4 senedir her ay tekrarlayam mantar cok doktora gittim cok ilaç kullandim ama gecmiyo bitkisel cay da ictim bi turlu kurtulamadim varmi kurtulan yardim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun zor bir durum biliyorum. Ablam sizin gibiydi her seferinde ilaçla fitil le uğraşıyodu ama sonuç alamıyordu. Sonunda sağlık ocağındaki ebe çözmüş olayı belki kullandığın ilaçlar azdırıyodur mantar çok çabuk üreyebilen bir canlı demiş ve ablamı intaniye polikliğine yönlendirmiş. O gün bugündür kurtuldu kızcağız. Sizde araştırın derim ... Saygılar4 senedir her ay tekrarlayam mantar cok doktora gittim cok ilaç kullandim ama gecmiyo bitkisel cay da ictim bi turlu kurtulamadim varmi kurtulan yardim...
Canım ben de çok çekmiştim, sinirlerin bozuluyor geçmedikçeDoktor onerisi olqn varmi iyi bi doktor istiyorum
kızlar mantar ve diğer kadın hastalıklarının en büyük nedeni pedler kadın hastalıklarının %62 si pedlerden kaynaklanıyor lütfen hijyenik ped zannettiğiniz pedler kullanmayın ben mantarımı marketlerden satılan pedlerden değilde bazı medikal ve eczanelerde satılan pedlerle yok ettim4 senedir her ay tekrarlayam mantar cok doktora gittim cok ilaç kullandim ama gecmiyo bitkisel cay da ictim bi turlu kurtulamadim varmi kurtulan yardim...
kızlar mantar ve diğer kadın hastalıklarının en büyük nedeni pedler kadın hastalıklarının %62 si pedlerden kaynaklanıyor lütfen hijyenik ped zannettiğiniz pedler kullanmayın ben mantarımı marketlerden satılan pedlerden değilde bazı medikal ve eczanelerde satılan pedlerle yok ettim