- 7 Kasım 2008
- 907
- 205
Selam arkadaşlarım..kronik ürtiker şikayetlerinizi okudukça aklıma 9 ay önceye kdr yaşadığım o innaılmaz hastalık geldi aklıma .3 yıldır ne çektiğimi bır ben bılır bırde allah...şimdı allaha şükür ürtikerden eser kalmadı umarım bırdahada çıkmaz....hastalığım ılk 3 sene önce eylül ayında marketten satın aldığım Nıvea vucüt losyonunu kullanmakla başladı .daha kremı vucuduma kullanır kullanmaz yarım saat sürmeden bütün vücudum denız anası kabarığı gbı yanmaya kaşınmaya ve kabarmaya başladı..amma ne kaşıntı duramıyordum yerımde.bacaklarım kalça belım butun heryerımı sarmıştı bu kabarıklık ..neyseki bıkaç saat sora geçtı ve 1 ay çıkmadı .aynı ay sonunda bu hastalığa resmen yakalanmş oldum..evet artık geçmek bılmıordu hergun ama hergun kabarıklar, kaşıntı ve ödem..içmediğim antihistaminik,vurulmadığım kortizon iğnesi kalmadı gittiğim doktorlar resmen dalga geçer gıbı ne zaman geçecegı bellı dıl deyıp bı hapla yolluyolardı benı..şaka gbıydı artık ılaçlar bağışıklık yapmıştı fayda bile etmıyordu...vucudum dahıl gözüm dudağım arı sokmuş gibi şişiyordu...ağlamaktan ve vücudumu o halde görmekten aynalara bakamaz hale gelmiştim..sosyal hayatım sıfır olmuştu..işten çıkmak zorunda bıle kaldım o kdr kötüydüm..birgün adana başkent eğitim ve araştrma hastanesıne gittim.deri testlerı yapıldı temız çıktı..doçent doktorum bana şimdı sıze tavsıye edeceğim 2 ilacı yazdı.SEMPREX VE CETRYN.semprexı gunde 3defa cetrynı gece yatarken 1 defa 1 ay boyunca aralıksız kullandımm..AMA bu ılaçlara başlerken dişimde çrük vardı ve çekilecektı dıye aynı dönemlerde ORNİSİD FORD isimlı antıbıyotığıde bıtene kdr kullandım..antıbıyotıkte vucuttakı enfeksıyonların ölmesıne yol açıor bılıorsunuz...evet ve ben bu ılaçları aldıktan 3 gun sora etkısını gösterdı 1 ay kullandım ve aslaa ürtikerden eser kalmadıı..tavsıye ettgm ılaçları kullanın ınşallah sııznkıde geçecektır..iyigunlerkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2