inşallah işe yarar bakalım..bu arada kefir alerjiye karşı en iyi içecek. çünkü bağırsaklarda alerjiye neden olan mantarları temizliyor ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek vücudun alerjiyle savaşmasını sağlıyor. hergün 1 bardak için mutlaka..ayrıca benim cildime çok iyi geldi.normalde her kış yüzümde sivilce çıkardı artık bir tane bile çıkmıyor kefir sayesinde.[/Q
kefirin alerjiye iyi geldiğini bilmiyordum denicem sağol söylediğin için
arkadaşlar ben alerjiden soğanla kurtuldum,internette biri kronik üritker yani sizin alerji rahatsızlığınızdanda soğanla kurtulduğunu yazmış
isterseniz bir müddet yiyin inşallah şifa olur..
E ege12 merhaba canim.. bende de bu illet dogumdan 1 ay sonra basladi.. su an kizim 6 aylik hala gecmedi ancak eskisi gibi siddetli degil.. senin ne zaman gecti veya gecti mi?merhabalar bende de aynı sorun var bnde daha kurtulamadım bir çıktı ama fena çıktı ne oldugumu sasırdım nisan ayında başladı çizgi çizgi kızarıklıklar kabarmalar ve kaşıntılar şurası kaşınıyor diyorum bir bakıyorum kızarmış kabarmış sebebi anlaşılamadı kan testi alerji testine bakıldı sonuçlar temiz emzirdigim için zyrtec locoid ve stilex jel verd doktoram bir faydasını görmedim artık git gide çogaldı geceleri çıkıyor derken artık gündüzleride çok sık çıkıyor ve yüzümdede çıkmaya başladı cildim kabardı dudaklarım şişti 1 aydan kısa bir sürem kaldı işe başlayacagım daha tedavisini bulamadık emzirdigim içinde ilaç kullanamıyorum denemedigim yöntem kalmadı duyupta tuzlu suyla yıkandım sirkeli suyla yok yok kurtulamadım
D dejavu06 merhaba canim.. bende de bu illet dogumdan 1 ay sonra basladi.. su an kizim 6 aylik hala gecmedi ancak eskisi gibi siddetli degil.. senin ne zaman gecti veya gecti mi?merhabe kızlar bende yeni doğum yaptım doğum yaptıktan 15 gün sonra kırmızı kabarcıklar ortaya çıktı böyle çok tatlı bi kaşıntısı var insanı deliye çeviren acile gittim üriker teşhisi kondu kortizon aldım iğne şeklinde üç gün boyunca ama geçmedi birde zyterc ilacı verildi emzirdiğim için fazlada ilaç alamayorum en hafif olanları verdiler ama deli gibiyim nasıl kurtulacam bu illetten bilmiyorum hayat bana zehir oldu(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?