• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik Üritiker (Kurdeşen, Dabaz) oldum. Yardımm

alplina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
518
474
103
Merhaba, yaklaşık 7 aydır hergün kurdeşen dökuyorum. Alerji haplari artik fayda etmiyor. Xolair ignesi olmaya basladim. Ilk 3 ignede azalma oldu ama 4. Igne sanki fayda etmedi kasintilarim ve kabarmalarim artti. Bu hastaliktan kurtulan var mi aranizda?

Merhaba ben 2019 Ağustos ayından 2022 Temmuz ayına kadar ürtiker yaşadım. Hatta en son gittiğim doktor egzama demişti ama ondan önce gittiklerim hep ürtiker dedi. Çok ilaç kullandım kortizonlu kremler ama hic biri fayda etmedi anlık iyi geldi ama bi kaç saat sonra aynıydı. Sonra bepamthol sensidayl kremini kullanmaya başladım her gün düzenli kullandım çok şükür kurtuldum bi dene istersen

Merhaba ben 2019 Ağustos ayından 2022benim Temmuz ayına kadar ürtiker yaşadım. Hatta en son gittiğim doktor egzama demişti ama ondan önce gittiklerim hep ürtiker dedi. Çok ilaç kullandım kortizonlu kremler ama hic biri fayda etmedi anlık iyi geldi ama bi kaç saat sonra aynıydı. Sonra bepamthol sensidayl kremini kullanmaya başladım her gün düzenli kullandım çok şükür kurtuldum bi dene istersen
Benim yüzm gözüm dudagımda sisiyor sizde de oluyormuydu?

Benim bacaklarım kollarımda coktu. Yüzümde kaşımın üstünde ve üst dudağımda oluyordu bol bol nemlendirici kullanmanı öneririm alerjik bi bünyem var benim cildimde kuru çok kötü bisey inşallah tez zamanda sende atlatırsın

Benim bacaklarım kollarımda coktu. Yüzümde kaşımın üstünde ve üst dudağımda oluyordu bol bol nemlendirici kullanmanı öneririm alerjik bi bünyem var benim cildimde kuru çok kötü bisey inşallah tez zamanda sende atlatırsın
Bende kremi deneyeyim en azindan kaşintiyi bile alsa yeter tesekkur ederim

Merhaba, yaklaşık 7 aydır hergün kurdeşen dökuyorum. Alerji haplari artik fayda etmiyor. Xolair ignesi olmaya basladim. Ilk 3 ignede azalma oldu ama 4. Igne sanki fayda etmedi kasintilarim ve kabarmalarim artti. Bu hastaliktan kurtulan var mi aranizda?
Merhabalr, bende doğumdan sonra olmuşyum sizin gibi haplar kremler kullandım fayda etmedi. Çok doktor gezdim kucağımda 40 bebeğinle. En son gene acilleştiğimde hemşire dikkat etmiş kaç gündür gelip gidiyırsun dedi. Dedim dabaz oldum kız eve git tuzlu su ile lif sür. Yıkan çık. Çıkınca oksijenli su ile sil demişti. Gerçekten işe yaradı o gün 2/3 kere yıkanıp yaptım. 1 aylık tedaviyi 1 saatte çözmüştü. Annemde kaşıntıları vardı onunki nörolojik demişti doktor. Hatta bir keresinde saç açıcı sprey alerji yapmıştı. Belki sizinki de kullandığınız deterjandır belki nörolojiktir. İnşallah şifasını bulursun.

Merhabalr, bende doğumdan sonra olmuşyum sizin gibi haplar kremler kullandım fayda etmedi. Çok doktor gezdim kucağımda 40 bebeğinle. En son gene acilleştiğimde hemşire dikkat etmiş kaç gündür gelip gidiyırsun dedi. Dedim dabaz oldum kız eve git tuzlu su ile lif sür. Yıkan çık. Çıkınca oksijenli su ile sil demişti. Gerçekten işe yaradı o gün 2/3 kere yıkanıp yaptım. 1 aylık tedaviyi 1 saatte çözmüştü. Annemde kaşıntıları vardı onunki nörolojik demişti doktor. Hatta bir keresinde saç açıcı sprey alerji yapmıştı. Belki sizinki de kullandığınız deterjandır belki nörolojiktir. İnşallah şifasını bulursun.
Cok tesekkur ederim. Sizin bu kabarmalariniz 6 haftayi gecmismiydi acaba? benimki gectigi icin kroniklesmis ama sizin yaptiginizi aksam uygulayacagim sifanin nerden gelecegi belli olmaz. Aksam peki 3 keremi tekrarlayayim ? tuzlu suyu nasıl ayarlayayım?

Son düzenleme:
merhaba nasıl oldunuz benim eşim de xolair kullanıyor fakat pek faydası yok eşime alerji uzmanı doktor histoglob enjeksiyon 1ml var ama türkiyede üretim yok onu bulun o kesin çözüm demiş aradık gürcistanda bulamadık hindistanda üretiliyor dediler sitelerden bakıyoruz ama güvenemiyıoruz almak için bunu kullanan var mı aceba çevreniz de

merhaba nasıl oldunuz benim eşim de xolair kullanıyor fakat pek faydası yok eşime alerji uzmanı doktor histoglob enjeksiyon 1ml var ama türkiyede üretim yok onu bulun o kesin çözüm demiş aradık gürcistanda bulamadık hindistanda üretiliyor dediler sitelerden bakıyoruz ama güvenemiyıoruz almak için bunu kullanan var mı aceba çevreniz de
Geçmiş olsun eşinizede mi ürtiker dedi doktor

Geçmiş olsun eşinizede mi ürtiker dedi doktor
evet kronik üritiker dedi ve xolair aylık iğneleri var 150 bir kolda 150 bir koldan yapılıyor..fakat pek işe yaramıyor ilk zamanki yoğunluk yok ama hala çıkıyor ..Araştırıyoruz bizde ne çözüm buluruz diye istanbul alerji merkezinde ki doktor da bize iğne ismi verdi fakat türkiyede yok bu iğne.

evet kronik üritiker dedi ve xolair aylık iğneleri var 150 bir kolda 150 bir koldan yapılıyor..fakat pek işe yaramıyor ilk zamanki yoğunluk yok ama hala çıkıyor ..Araştırıyoruz bizde ne çözüm buluruz diye istanbul alerji merkezinde ki doktor da bize iğne ismi verdi fakat türkiyede yok bu iğne.
Ben 3 sene çektim onu bepanthol sendaily kremle geçti benim geçmiş olsun

Resim atabilirmisiniz benimde ara ara cikiyor dogumdan sonra cogaldi ama sivilcemi kurdesenmi bilemiyorum kasiniyor tek tuk kucuk kirmizi kabarcik cikiyor bogaz gogus sirt yuz kollarda iz kaliyor kasidigimda tiroidde var o etkilermi bilemiyorum yada alerjimi ama sivilce hapi kullaniyorum zoratenin 6.ci ayimdayim ilk 4 ay hic cikmamisti bu ay basladi yine birse giyemiyorum hep iz var lekeler gecmiyor 3 yildir bir iki bir iki hergun cikiyor cok yoruldum artik resimdekiler ornek bole oluyor aynisi

Eklentiler

• e84b2b86-277e-4693-b960-8bd4507e1827-or.webp
    e84b2b86-277e-4693-b960-8bd4507e1827-or.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 662
  • 602e1548adcdeb15e8edcb6c.webp
    602e1548adcdeb15e8edcb6c.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 321
Valla bNada artık xolair fayda etmiyor sizin dediğiniz igneyi cok merak ettim araştırıp birsey bulursanız haberdar edermisiniz?

benim de aynı şekilde yüm vucudum komple yuzum gozum dudagım hep sisiyor. sanki iyileşemicem gibi atak geliyor sürekli kaşıma hissi, kaşıdıkça da alevleniyor maalesef. arkadaşlar nasıl kurtuldunuz bana da yardım edin, hep duamda olursunuz

Back
X