- 8 Ağustos 2015
- 1.854
- 2.317
- 133
kızlar merhaba, 4güne doktora gideceğim randevu aldım ama kafama çok taktım. Hamileyim ve sürekli karnımı üşütüyorum. Gece karnımı sarıp sarmalıyorum hatta terliyorum ama yine de geçmiyor. Sağıma soluma dönerken gaz sancısından kıvranıyorum. Hazmettiğimde çok afedersiniz kusmuk kokusu gibi kokuyor gazımda öyle.. kokunun sebebi hidrojen sülfür salgıladığım içinmiş. Ama neden olur ki böyle.. 1 aydır ilk önce yumurta bozuk sandım sonra sütten oldu sandım ikisini de kestim yine oluyor.. 2-3 gün olmasa sonra tekrar başlıyor. Biraz araştırdım çölyak, laktoz intolerans, ülseratif kolit gibi rahatsızlıklar sebep oluyormuş. Bu olayı ancak cocukken üşüttüğümde nadiren yaşamıştım. 7.5 aylık hamileyim acaba hamilelikten laktoz hassasiyetim mi var diye düşünüyorum. Her sabah bir kibrit kutusu kadar peynir tüketiyorum. Kafam karma karışık ne yapacağımı şaşırdım.. doktora gitsem gaita örneği isticek uzayacakta uzayacak testler vs.. böyle bir sorunu olan var mı en azından sizlerin tecrübelerini merak ediyorum