Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt indirdim onu ama o kadae nefes darlığım varki yavaş nefes alamıyorum boğulcak gibi oluyorumMeditopia diye bir app var.. oradan nefes egzersizlerini yapabilirsin. Yanlış nefes aldığın için nefes darlığı çekiyorsun. Diyafram nefesi alman lazım. Ve nefes egzersizi meditasyonla bu işi çözersin.. dediğim uygulamayı indir inan çok faydasını görürsün
Psikiyatri veya psikologtan da yardım alabilirsinEvt indirdim onu ama o kadae nefes darlığım varki yavaş nefes alamıyorum boğulcak gibi oluyorum
Sıklığı nedir biraz anlatırmısınızBen de varım. Ciddi düzeyde anksiyetem var. Sürekli derin nefes almak istiyorum nefes açlığı çekiyorum. Kan tetkiki yaptırıp demir ve tiroit değerlerime baktırmak istiyorum
Gün içinde sıkça oluyor. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Triflow denen bir alet var onu çalışınca nefes alabildiğimi görüp rahatlıyorum. Akciğer egzersizi yaptıran bı aletSıklığı nedir biraz anlatırmısınız
Nelere bakıldı peki?çok uzun süredir hiç bir şekilde bitmeyen nefes darlığım var herşeye bakıldı psikolojik dendi tamam artık kabul ediyorum benim gibi olan her gün nefes darlığı çeken varmı çok merak ediyorum varsa neler yapıyorsunuz
Kan tahlili-akciğer filmi-sft-eko-holterNelere bakıldı peki?
Kansızlık olsa görünürdü. Benim astımım var. Röntgende ve sftde bir sıkıntım yok. Eko da temizdi. Sadece bazı hallerde oluşan nefes darlığı ve öksürükten dolayı astım tanısını aldım.Kan tahlili-akciğer filmi-sft-eko-holter