- 24 Aralık 2018
- 14
- 3
- 86
- 34
- Konu Sahibi MiraTarana
Merhaba kizlar.31yasinda bir anneyim.2,5yasinda oglum var.Evlendim Rusyaya tasindim.Eskiden Azerbaycanda yasiyordum.Maematik ogretmeniydim orada calisiyordum.Evlendiyimden beri Rusyasa yalnizim.Herkes Azerbaycanda.Ve buraya geldikden sonra cok kotuyum.hep ama hep mutsuzum.Esim cok mukemmel biri cok cok anlayisli.Ama ben hep mutsuzum.Ona karsi da mahcupum.Butun gunu bizim icin calisiyor ama ben yine mutsuz.Herseyde hep kotu bisey buluyorum.Oglumun her hareketinde hastalik buluyorum,arasdiriyorum agliyorum,her kucuk agrim olunca kanserim diye gunlerce agliyorum.psikolojim cok kotuuu.Esim telefonu gec acinca kesin kaza gecirdi.falan.Mutlu insanlari gorunce o kadar garip oluyorum ki nasil bu kadar mutlular.Kendimden biktim hep boyle asik yuzlu olmaktan hep kotu duusnmekden.icim xurudu resmen.psikologa gittim ama yok care olmuyor.Sayisiz kitab okudum sayisiz video izledim gelisim hakda..amq asla duzelmiyorum.lutfen eger basinuza geldiyse bana yardim.edin.ne yapa.bilirim.boyle giderse evliliyim bile.bite bilir.ben asla kendim gibi biriyle evli kalmazdim.burada calismiyorum.butun gun evdeyim.Pasaport alinca calidmak!istiyorum.ruscam orta idare ede bilirim.Bir oneriniz ve ya onlayn.bir psikolog(gercekten ise yarayan)varsa lutfen bana adres telefon verin