Kronik kurdeşen ürtiker

Çok geçmiş olsun. Malesef kesin bir tedavisi yok.

Ben de birkaç senedir çekiyorum. Hamilelikte hiç olmamıştı tamamen geçti diye çok sevinmiştim. Ama bebeğim 8-9 aylıkken falan bir atak dönemi geçirdim ki evlerden ırak. Yüzüm tanınmaz hale geldi nerdeyse. Vücudum o kadar kabarıyor ve kaşınıyordu ki bebeğimi bir süre kucağıma alamamıştım. İğne ve ilaçla anca geçti o atak dönemi. O zamandan beri ara ara oluyor. Bazen birkaç haftada bir 1 hafta 10 gün kadar düzenli ilaç kullanıyorum, atlatıyorum. Ama yine atak geçireceğim diye ödüm kopuyor resmen travma oldu bende.

Bu arada bende birçok doktor değiştirdim ve birçok ilaç denedim. Rupafinden memnun kaldım. Evimde ve çantamda her zaman bulunur nolur nolmaz diye. Yan etki olarak aşırı uyku hali yapıyor bana. O yüzden genelde yatma saatime yakın içiyorum atak döneminde falan değilsem tabi.

Gecmis olsun
Benim mesajimi okudun mu gecen sayfada? Hamilelik boyunca olmadi simdi de 7.5 aydir olmuyor yazdim Sen de 8-9 aylikken oldu tekrarladı demissin
Allah yardimcimiz olsun ya

Gecmis olsun
Benim mesajimi okudun mu gecen sayfada? Hamilelik boyunca olmadi simdi de 7.5 aydir olmuyor yazdim Sen de 8-9 aylikken oldu tekrarladı demissin
Allah yardimcimiz olsun ya

Size de çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz sizinki. O ataktan sonra bir daha öyle fena olmadım çok şükür. Ufak tefek oldu onları da ilaçla atlattım ama o korku her zaman var yani. Rabbim beterinden korusun.

Kullandığınız rpafini düzenli kullansak atak dönemine engel olur muki acaba denediniz mi.bende geçirdim o atağı anjioödem topladı hep elim vücudum o daha beter.acaba düzenli kullansam atağa engel olurmuki

Kullandığınız rpafini düzenli kullansak atak dönemine engel olur muki acaba denediniz mi.bende geçirdim o atağı anjioödem topladı hep elim vücudum o daha beter.acaba düzenli kullansam atağa engel olurmuki

Ben o dönem ilaç kullanmayı bırakmıştım. Dediğim gibi hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadığım için devam etmedim rupafine. Ama düzenli kullandığım zamanlarda da atak geçirdiğim olmuştu. En kötüsü bu sonuncuydu. Diğerlerinde acile gidip kortizonlu iğne olmuştum.

Of ya kesin bisi yok yani hiç bi sekilde

Sen çocuğa çok güvenme bence yine geçmiyor
Hamileykende çıktı doğumla dahada arttı
Sonra değişik değişik ilaçlar iğneler bir dönem durdu, yazın yine heryerim şişti malesef bir çözüm bulamıyorum bende

Size hangi ilacı verdi acaba hergun mu kullaniyousnuz.bi de her yaz burnunuzdan mi geliyo bu yaz düğünüm var inanın çok korkuyorum
Yazın hergün içiyordum şimdi çıkarsa alıyorum ve her yaz oluyor ama bazı yazlar az bazen atak dönem oluyor
Blaxten şimdi içtiğim ilacın adı
Geçen yaz zyrtec kullanmıştım inanılmaz iyi gelmişti tabi bir süre sonra vücut alışıyor etkisini kaybediyor

Teşekkür ederim alışmak gerek anladigim kadarıyla bu hastalığa

Geçen yazım ziyan olmuştu benimde, ben karaktarlarda satılan enginar suyu ile kurtuldum
geçmiş olsun öncelikle, çekmeyen bilemez bu lanet hastalığı!!! ben aktarlarda satılan enginar suyu ile kurtuldum, ne doktorlar ne de verdikleri ilaçlar çare olmuyor malesef, enginar suyunu bir hoca tavsiye etti bana ve beni tamamen iyileştirdi çok şükür! Günde 4 çorba kaşığı kadar enginar suyunu 1 bardak suya karıştırıp için, dilerim şifa olur

Suan hicbiseyiniz kalmadimi yani

Ne kadar sure kullandiniz peki ac mi tok mu ne araliklarla tesekkurlerr

merhaba kızlar bende aynı dertten ölüyorum geçen sene bayramdan beri çekiyorum bir sürü ilaç kullandım hepsi başta iyi gibi geliyor günlük bir tane yutuyorum ya da iki ama on gün falan iyi geliyor sonra ilaç yutsamda kaşınıyor rupafin de kullandım kestine de kullandım daha bunun gibi bir sürü hap kullandım hepsinde sonuc aynı başka önereceğiniz birsey var mı bunun sebebi nedir neden oluyor nasıl önlenebilir

Keske nedenini bilsek hepimiz ayni dertteyiz ve sonuc yok.bi arkadas enginar suyuyla gecti dedi ama ayrintilarini yazmadi denesemmi diyorum onu da napcagimi bilemiyorum artik

Hamilelikte hiç ürtiker olmadınız mı ya da ilaç.kullanmaj zorunda kaldınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…