• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik kurdeşen ürtiker

Teacherrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
44
13
3
Kizlar yaz kis kasintim oluyo kronik urtiker teshisi konuldu.krem ve hap verdi hergun kullan diye.ama hiç içime sinmiyo hergun ilaç kullanmak.gectigimiz yaz iyice azmıştı 10gun boyunca hayat zindan oldu.kisin ise yaz kadar deil ama benek benek kızarık olup kaşıntı oluyo.haziranda da düğünüm var yine aynı şeyleri yazicam diye korkuyorum anlaşılan çözüm de yok.benim gibi olanlar bilgi verebilir mi belki derdimize derman olur:(

Bir sebebi olmalı, yediklerinize dikkat edin, ve bağırsak sağlığınızı kuvvetlendirin.
Ben 1 bardak kola, paketli gıda aşırı şeker tüketsem artık aradaki farkı anlayabiliyorum.

Kizlar yaz kis kasintim oluyo kronik urtiker teshisi konuldu.krem ve hap verdi hergun kullan diye.ama hiç içime sinmiyo hergun ilaç kullanmak.gectigimiz yaz iyice azmıştı 10gun boyunca hayat zindan oldu.kisin ise yaz kadar deil ama benek benek kızarık olup kaşıntı oluyo.haziranda da düğünüm var yine aynı şeyleri yazicam diye korkuyorum anlaşılan çözüm de yok.benim gibi olanlar bilgi verebilir mi belki derdimize derman olur:KK43:

Canim seni cok iyi anliyorum 17 yasimdam beri bende de var kronik ürtiker Yapilmasi gereken her turlu tahlil test yapildi Cok cesitli hastanelere gittim Alternatif tıp dahil cok sey denedim Tamamen gecmiyor malesef Ustelik kronik urtiker vakasında neredeyse yuzde ellisinde sebep bulunamıyor Kesin bir tedavi de yok

Ben bi sene hic olmadim gecti sanip kurban falan kesmistim hatta Ama.yine devam etti

Simdi sana verilen ilac hangisi Burda isim yaziliyor mu bilmiyorum Ama kullanmani tavsiye ederim Antihistaminiklerden biridir En azindan azaltır

Yalniz su var Ben hamile kaldığımda kadın doğum doktoru bazi urtiker vakalari dogumla birlikte azalir hatta kaybolur dedi O zaman kulak asmadim Ama hamilelikte hiç olmadım Bebisim 7.5 aylık dogumdan beri de hic olmadim Yine de kurtuldum diye erken konusmak istemiyorum tabi

Kizlar yaz kis kasintim oluyo kronik urtiker teshisi konuldu.krem ve hap verdi hergun kullan diye.ama hiç içime sinmiyo hergun ilaç kullanmak.gectigimiz yaz iyice azmıştı 10gun boyunca hayat zindan oldu.kisin ise yaz kadar deil ama benek benek kızarık olup kaşıntı oluyo.haziranda da düğünüm var yine aynı şeyleri yazicam diye korkuyorum anlaşılan çözüm de yok.benim gibi olanlar bilgi verebilir mi belki derdimize derman olur:KK43:

İzmire gelebilirseniz ve maddi imkanınız varsa bir hocam var çok başarılı bu konularda. Benim cilt hastalığım farklı ama ürtikeri aşıyla tedavi ettiğini biliyorum.

Geçmiş olsun aynı dert bende de var malesef ve özellikle yazları resmen fışkırıyor heryerimden ne iğne ne ilaç fayda etmiyor
Ama özellikle yazları çok var kışın tek tük çıkıyor
Dr güneş alerjisi diyor çünkü başka bir şey yok
Şimdi verdiği bir hap var o çok iyi geldi
Yazın tatil burnumdan geldi

Canim seni cok iyi anliyorum 17 yasimdam beri bende de var kronik ürtiker Yapilmasi gereken her turlu tahlil test yapildi Cok cesitli hastanelere gittim Alternatif tıp dahil cok sey denedim Tamamen gecmiyor malesef Ustelik kronik urtiker vakasında neredeyse yuzde ellisinde sebep bulunamıyor Kesin bir tedavi de yok

Ben bi sene hic olmadim gecti sanip kurban falan kesmistim hatta Ama.yine devam etti

Simdi sana verilen ilac hangisi Burda isim yaziliyor mu bilmiyorum Ama kullanmani tavsiye ederim Antihistaminiklerden biridir En azindan azaltır

Yalniz su var Ben hamile kaldığımda kadın doğum doktoru bazi urtiker vakalari dogumla birlikte azalir hatta kaybolur dedi O zaman kulak asmadim Ama hamilelikte hiç olmadım Bebisim 7.5 aylık dogumdan beri de hic olmadim Yine de kurtuldum diye erken konusmak istemiyorum tabi
Inşallah geçmiştir sizin de.rupafin verdi doktor yan etki yok dedi günde 4 e kadar kullan dedi ama hiç kullanmakta istemiyorum anca çok zorlandığında kullanıyorum dayanmaya çalışıyorum haziranda düğün var benim de sırf bunun için çocuk mu yapsam acaba:)şaka bi yana yaz gelecek diye korkuyorum :(

Geçmiş olsun aynı dert bende de var malesef ve özellikle yazları resmen fışkırıyor heryerimden ne iğne ne ilaç fayda etmiyor
Bana rupafin verdi size hangi ilaç bi de yararını gordunuzmu

Size hangi ilacı verdi acaba hergun mu kullaniyousnuz.bi de her yaz burnunuzdan mi geliyo bu yaz düğünüm var inanın çok korkuyorum :(

Rupafin verdi bana da günde 4 e kadar kullanabilirsin dedi ama cok zorlanmadigim sürece kullanmak istemiyorum unutmaya çalışıyorum kaşıntımi yazdan çok korkuyorum düğünüm var bi de sırf bunun için çocuk mu yapsam acaba :)şaka biyana çok zor durum :(

Inşallah geçmiştir sizin de.rupafin verdi doktor yan etki yok dedi günde 4 e kadar kullan dedi ama hiç kullanmakta istemiyorum anca çok zorlandığında kullanıyorum dayanmaya çalışıyorum haziranda düğün var benim de sırf bunun için çocuk mu yapsam acaba:)şaka bi yana yaz gelecek diye korkuyorum :KK43:

Rupafini 9 ay boyunca her gun bir tane kullanabilirsin demisti Bence basla Fayda ederse mutlaka kullan

Rupafini 9 ay boyunca her gun bir tane kullanabilirsin demisti Bence basla Fayda ederse mutlaka kullan
Duzenli kullanmiyorum sirf hap yutmamak icin direniyorum cok sıkışırsam kullaniyorum.siz de olumlu etki yapmismiydi bende 1 günlük yapiyo kullandigim zaman.yan etkisi yok dedi gerçi doktor ama

Duzenli kullanmiyorum sirf hap yutmamak icin direniyorum cok sıkışırsam kullaniyorum.siz de olumlu etki yapmismiydi bende 1 günlük yapiyo kullandigim zaman.yan etkisi yok dedi gerçi doktor ama

Iste etkisi bir gunlukse her gun kullanirsan rahat edersin Ben 9 ay kullanmadim cunku geçtiğinde birakiyordum Ilactan bu kadar korkma bence Sen bilirsin yine de

Back