- 28 Aralık 2015
- 91
- 17
- 88
- 32
- Konu Sahibi csistanbul
Merhaba daha öncede bu başlığa benzer bir konu açmıştım.Bebekligimden beri idrar yolu enfeksiyonum var 8 yaşımda voiding sistografi çekildim idrar kaçağı çıkmamıştı şu an 29 yaşındayım sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum urolojiye gittim bir kaç sene önce monurol yazıp her hafta gönderdi artık hafif olunca doktora gitmemelere başladım kendi kendime piyoleseptly falan kullanıp idare ettim son zamanlarda kadın doğuma gittiğimde bahsettim enfeksiyon durumumdan bir tahlil yaptırdım +1 protein çıktı sonra tekrar yaptırdım şükür protein çıkmadı enfeksiyon yine çıktı kültür yapildi uroday monurol şase türevi bir ilaç verdi cranberry bitkisinin bitkisel takviyesini içiyorum aynı zamanda neyse monurolu içtim.tam gezmezse 3 gün sonra bir daha iç dedi tam geçmedi tekerar içtim cumartesi hala yanmam oluyor yarın tekrar gidicem artık kendi kafamdan tedavi üretiyorum acaba sistografi tekrar çekilmek mi istesem urolojiye gidip.diye Allah'ım beterinden korusun ama psikolojik olarak mutsuz ediyor kronik enfeksiyon yaşayanlar nasıl bir tedavi yolu izliyor cevap bekliyorum.tesekkur ederim.