• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik hastalık ve burun estetiği?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar kronik hastalığı olan ve düzenli olarak ilaç kullanan buna rağmen rinoplasti ameliyatı olan var mı? Korkumdan aynalara küs şekilde yaşıyorum senelerdir. Genel anestezinin riski, kanama riski, masada kalma riski, daha kötü sonuçlarla karşılaşma diye diye yüzümü, burnumu kendimi de bir türlü sevemeyerek yaşıyorum. Var mı daha öncesinde sağlık sorunları bulunup da sıkıntısız bir burun estetiği ameliyatı geçirenler? Benim ciddi anlamda cesarete ihtiyacım var.

Sürekli olarak aspirin kullanmam gerekiyor. Kanama riski oluşturabiliyor bu da.

Büyük, kemerli ve ucu düşük bir burnum var. Dolgu daha da büyük hale getirmez mi acaba burnumu?

Arkadaşlar kronik hastalığı olan ve düzenli olarak ilaç kullanan buna rağmen rinoplasti ameliyatı olan var mı? Korkumdan aynalara küs şekilde yaşıyorum senelerdir. Genel anestezinin riski, kanama riski, masada kalma riski, daha kötü sonuçlarla karşılaşma diye diye yüzümü, burnumu kendimi de bir türlü sevemeyerek yaşıyorum. Var mı daha öncesinde sağlık sorunları bulunup da sıkıntısız bir burun estetiği ameliyatı geçirenler? Benim ciddi anlamda cesarete ihtiyacım var.
Nasıl bir hastalık olduğuna bağlı bence ama şu anki teknolojide koah hastalarını bile ameliyat edebiliyorlar bence doktorunuza danışın. Ben Haşimato hastasıyım, sürekli devam eden alerjik rinitim ve egzama var. Ekim ayında ameliyat oldum. Zaten gerekli tüm tetkikleri yapıyorlar ve sizden hastalık öyküsü dinliyorlar. Ona göre yaparlar ameliyatı yani

Back