How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kronik depresyon teşhisi ?

Pskpsikolog

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
167
53
18
Kronik depresyon teşhisi konulan var mı aranızda nasıl bir süreç izlendi ? Doktor teşhisi nasıl koydu? Bana bir kaç soru sordu sadece. Test uygulanmadı. İlaç başladı. Daha sonra terapiye başlayacağım dedi.

Kronik depresyon teşhisi konulan var mı aranızda nasıl bir süreç izlendi ? Doktor teşhisi nasıl koydu? Bana bir kaç soru sordu sadece. Test uygulanmadı. İlaç başladı. Daha sonra terapiye başlayacağım dedi.
Çok geçmiş olsun o teşhis bana da söylendi hem depresyon hem panik atak ikisi aynı durumda davada zor oluyor piskiyatri doktorları ilaç veriyor ama asıl ilaç kendinsin benden daha ağır durumda depresyonda olanda yoktur herhalde

Çok geçmiş olsun o teşhis bana da söylendi hem depresyon hem panik atak ikisi aynı durumda davada zor oluyor piskiyatri doktorları ilaç veriyor ama asıl ilaç kendinsin benden daha ağır durumda depresyonda olanda yoktur herhalde

Zaten ilacın etki edeceğini düşünmüyorum ama bedenimi çok kasıyorum bu da ilaçla düzelir ancak. Bana kronik depresyon dedi. Yalnız konuştuk bi kaç soru sordu ve teşhisi öyle koydu. Size herhangi bir test yapılıp mı teşhis konuldu.

Back