- Konu Sahibi Anilzeynep
-
Astimi varsa neden buhar makinesi kullaniyorsunuz ki. Gecmez tabi.Merhaba anneler.. aranıza yeni katıldım. 2.5 yaşında bir kızım var. Astım. Doktorumuzun söylediğine göre 12-14 yaşlarında geçermiş. Yün- polen- toz astimini daha da tetikliyor. Bulundugumuz bölge yazlık biryer ve nem orani çok yüksek. Astim nemi sevmezmis. En ufak bir soğuk algınlığı hemen astima ceviriyor. 4 -5 aydir göğsü sürekli hirliyor. Tam gecti diyoruz sil baştan. Atesleniyor kusuyor oksuruk hic kesilmiyor. Denemedigimiz antibiyotik balgam sokucu kalmadi ama banamisin demedi. Umca ve immuzinc hergun kullaniyoruz bagisiklik sistemi guclu olsun diye. Bal zencefil zerdecal karisimimiz var hergun 2 tatkli kasigi iciyoruz. Once air diye brons acici astim ilacini 5 aydir duzenli kullaniyoruz. Buhar yapıyoruz gunde 2 bazen 4 duruma gore.. ne soylendiyse denedim anlayacaginiz ama balgami bir turlu atamadik. Elma yagi surduk gogsunu yumsatsin diye.. o da kafi geldemi. Iciniz de benim gibi sorunvyasayan varmi bilmiyorum ama umarim yoktur.yazık artık çocuklarımıza. . Icim parçalanıyor. Sizlerinde bildigi denediği borseyler vardir belki diye payalasmak istedim. Tesekkur ederim okudugunuz icin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?