Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sonucum böyle çıktı doktorum sadece kan pıhtılaşmam olduğunu iki dusuk olmasının sebebinin o olduğunu kromozomlarda sıkıntı olmadığını söyledi bazıları sıkıntı olur diyor anlayan varmı kafam karıştı
Sonucum böyle çıktı doktorum sadece kan pıhtılaşmam olduğunu iki dusuk olmasının sebebinin o olduğunu kromozomlarda sıkıntı olmadığını söyledi bazıları sıkıntı olur diyor anlayan varmı kafam karıştıEki Görüntüle 3507926
Sonucum böyle çıktı doktorum sadece kan pıhtılaşmam olduğunu iki dusuk olmasının sebebinin o olduğunu kromozomlarda sıkıntı olmadığını söyledi bazıları sıkıntı olur diyor anlayan varmı kafam karıştıEki Görüntüle 3507926
Canım istersen bi tıbbı danışmanlığa git araştırma hastanesinde oluyor bölüm ben gitmiştim ayrıntılı bilgi veriyolar sana için rahatlar hem benimde pıhtılaşma var tıbbı genetik beni hematoloji ye yönlendrmişti için rahat eder