canim tüp bebek bölümüne gir orda pgt yöntemiyle saglikli gebelik elde eden var mi sayfasi var orda sora bilirsin kafana takilanlari, buarada gecmis olsun canim.
Merhaba,
2 hafta önce olduğum amniyosentez sonrası bebeğimde 7. ve 11. kromozomlarda translokasyon olduğunu öğrendim bugün ve acil benden ve eşimden kan istediler sonucu haftaya belli olurmuş. henüz rapor elime geçmedi fakat sizin konuyu görünce hemen yazmak istedim. anladığım kadarıyla sizde bu durum söz konusuymuş bunu nasıl farkettiniz acaba bebek sahibi olmak istediğinizde mi sadece yoksa sağlık sorunlarınız mı sebep oldu bunu öğrenmenize? ailenizde de var mı bu translokasyon? saatlerdir internette araştırıyorum fakat elle tutulur hiç bir bilgi elde edemedim. bana sıkıntılarınızla ilgili bilgiler verirseniz çok memnun olurum bizi neyin beklediğini bilmeliyim
kimse yok muuuuuu 3 kez düşük yaptım yardımlarınızı bekliyorummm[/QUOTE]
Merhaba,
2 hafta önce olduğum amniyosentez sonrası bebeğimde 7. ve 11. kromozomlarda translokasyon olduğunu öğrendim bugün ve acil benden ve eşimden kan istediler sonucu haftaya belli olurmuş. sizin konuyu görünce hemen yazmak istedim. anladığım kadarıyla sizde bu durum söz konusuymuş bunu nasıl farkettiniz acaba bebek sahibi olmak istediğinizde mi sadece yoksa sağlık sorunlarınız mı sebep oldu bunu öğrenmenize? ailenizde de var mı bu translokasyon? saatlerdir internette araştırıyorum fakat elle tutulur hiç bir bilgi elde edemedim. bana sıkıntılarınızla ilgili bilgiler verirseniz çok memnun olurum bizi neyin beklediğini bilmeliyim