Lekeler, Çiller Krmz cilt lekeleri ve ukurluklar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
M

*Maviş*

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi *Maviş*
arkadaşlar sivilicelerden sonra geriye kalan kırmızı cilt lekeleri ve kalan çukurluk izleri için bi şeyler önerebilecek varmı????

• Konu Sahibi *Maviş*
suna dumankaya'nın bir tarifi vardı ne kadar etkili bilmiyorum ama ben yinede vereyim arpa ununu hamur haline getirerek yüze maske olarak sürülür ve 2 saat bekletilir. bende denemek istedim ama unu bulamıyorum.....

• Konu Sahibi *Maviş*
tmm canım saol denicem bu lekeler içinmiymiş yoksa izler içinmiymiş.tabi inşallah bulabilirim bende o unu.

• Konu Sahibi *Maviş*
canım contractubex diye bi ilaç var onuda deneyebilirsin cok etkili özellikle cukurluklarda kırmızı izler zaten zamanla gecer ben 1 yıldır kullanıyorum ve coookk memnunum

• Konu Sahibi *Maviş*
canım contractubex diye bi ilaç var onuda deneyebilirsin cok etkili özellikle cukurluklarda kırmızı izler zaten zamanla gecer ben 1 yıldır kullanıyorum ve coookk memnunum

evet contractubex kremi bende duymuştum izlerin tedavisinde kullanılıyormuş..

peki canım nasıl kullanıyosun bu kremii

• Konu Sahibi *Maviş*
peki canım herkes kullanabilirmi aceba?bide o oluşan deliklerden bahsediyosun dimi.ya kusura bakma biraz pimpirikliyimde bu konuda çünkü çok ürün kullandım bek yararınıda gördüm diyemem o yüzden soruyorum.

• Konu Sahibi *Maviş*
güzel başlık , inşallahh guzell öneriler gelir bizde faydalanırızzz

• Konu Sahibi *Maviş*

evet canım bende dün internette gezinirken duydum bu ilaç ismini.çok etkili olduğu söyleniyordu,mucize gibi..bende alcam karar verdim.peki bişey sorcam.bunu ssk filan karşılıyormu ki orda yazdırsam.bide ne bölümünde yazarlarki?bilen varmı kızlar???

• Konu Sahibi *Maviş*
canım cildiye bölümünde yazdırabilirsin, sağlık ocaklarıda yazıyo sanırm, eczaneden direk almak istersende en son 34 liraydı yanlış hatırlamıyosam. ben cok memnunum bu ilaçtan aynı senin gibi yüzümde cukurluklar vardı cok derin degildi ama ben rahatsız oluyodum bir yıldır falan kullanıyorum cok faydası oldu cok cok yüzeyselleşti cukurluklar halada devam ediyorum içindeki allontoin maddesi bu gibi durumlar için cok etkiliymiş sebebi buymuş bende yabancı bi sitede okumuştum öyle basladım kullanmaya umarım sanada faydası olur bu arada bu normalde yanık ilacı oldugundan doktorlar sivilce izleri için kullanıldıgını bilmeyebiliyolar(ben cok karsılastım)yazmayabilir yani şaşırma ve ilk baslarda az az kullan cildin alısana kadar ama yinede bi uzmana danış derim kolay gelsin gecmiş olsun

• Konu Sahibi *Maviş*
bu arada aksamları cildinizi temizledikten sonra sorunlu bölgeye sürüyosunuz bu kadar birde cok uzun süre güneşte kalmıyosunuz zaten kış mevsiminde oldugumuz için bu sorun olmaz

• Konu Sahibi *Maviş*

çok saol canım ya.bende bugün doktora yazdırdım ama uzman dr.onayı gerekiyomuş.o yüzden yarın halletmeye çalışcam.hemen başlamak istiyorum valla.bendekilerde az ama gitsin hepsi istiyorum

• Konu Sahibi *Maviş*
benim3 yıldır sivilce lekelerim var,bisürü şeyle uğraştım aslında geçiyor gibi geliyor ama bana sanki hep aynı gibi geliyor.bu kadar uzun süreli olan izlere bir yararı olur mu peki?

• Konu Sahibi *Maviş*
merhaba arkadaşlar ben sivilce tedavisi gördüm bendede kırmızı lekeler azda olsa çukurlar var dr bana tretin diye bi kırem verdi ama ben onu bir hafta kullandıktan sonra sıkıldım çünkü çalışıyorum yüzümü soyuyo ve acı çekiyodum bu kıremi kullansam fayda edermi acaba?

• Konu Sahibi *Maviş*
Eder tabikide cildi soyuyuor ve alttan yeni deri çıkmasına yol açıyor..

Tretin kırmızı izler için, acnelys ise kırmızı izler ve çukurluklar için.. Ama tabiki hemen etki etmiyor aylarca beklemek gerekiyor sabır işi..
Geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…