M
*Maviş*
Ziyaretçi
- Konu Sahibi *Maviş*
arkadaşlar sivilicelerden sonra geriye kalan kırmızı cilt lekeleri ve kalan çukurluk izleri için bi şeyler önerebilecek varmı????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım contractubex diye bi ilaç var onuda deneyebilirsin cok etkili özellikle cukurluklarda kırmızı izler zaten zamanla gecer ben 1 yıldır kullanıyorum ve coookk memnunum
tmm canım saol denicem bu lekeler içinmiymiş yoksa izler içinmiymiş.tabi inşallah bulabilirim bende o unu.
canım contractubex diye bi ilaç var onuda deneyebilirsin cok etkili özellikle cukurluklarda kırmızı izler zaten zamanla gecer ben 1 yıldır kullanıyorum ve coookk memnunum
canım cildiye bölümünde yazdırabilirsin, sağlık ocaklarıda yazıyo sanırm, eczaneden direk almak istersende en son 34 liraydı yanlış hatırlamıyosam. ben cok memnunum bu ilaçtan aynı senin gibi yüzümde cukurluklar vardı cok derin degildi ama ben rahatsız oluyodum bir yıldır falan kullanıyorum cok faydası oldu cok cok yüzeyselleşti cukurluklar halada devam ediyorum içindeki allontoin maddesi bu gibi durumlar için cok etkiliymiş sebebi buymuş bende yabancı bi sitede okumuştum öyle basladım kullanmaya umarım sanada faydası olur bu arada bu normalde yanık ilacı oldugundan doktorlar sivilce izleri için kullanıldıgını bilmeyebiliyolar(ben cok karsılastım)yazmayabilir yani şaşırma ve ilk baslarda az az kullan cildin alısana kadar ama yinede bi uzmana danış derim kolay gelsin gecmiş olsun