• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krize İnat Gülümseyin... Daima!!!

Castefella

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
688
Gülümsemeyi asla unutma. Gözlerinin içi gülsün gülerken, bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli kalsın göz pınarların.

Unutma kendini sevilebilecek bir insan haline getirmeyi ve ondan sonra da kendini sevip kendine sarılmayı.
Zamana güven ve onun senin en büyük dostlarından biri olduğuna. Acılarının ve felaketlerinin ancak onun koynunda uyuyabileceğini unutma.

Unutma. Başına gelenlerin günün birinde kişisel tarihinin ayrıntılarından biri olmaya mahkum olacağını unutma.
Her çiçek sevgilin olsun, her sevgilin ise bir çiçek. Açık tut gönlünü tüm güzelliklere.

Ay dedenin sihrini gönderdiği gecelerde uyuyarak çalma hayatından saatlerini. Gecenin içinde yolculuğa çıkmayı unutma.
İçinde hiç ölmeyecek bir gençlik virüsü yarat ve kaç yaşında olursan ol, her zaman yirmibeş yaşında kalman gerektiğini unutma.
Asla taviz verme seni sen yapan yanlarından.
Onurlu bir yasam sürebilmen için, sartlar ne olursa olsun direnm eyi sakın unutma.

İçindeki seni katletmeye kalkma sakın.
Kendine vuracağın her darbenin seni senden biraz daha uzaklaştıracağını unutma. Korkma mahallenin delisi olmaktan.
Doğrucu Davutlar ne kadar çoğalırsa mahallende, hayat mutlaka daha iyiye gidecektir, unutma.

Hatanın affedilmeyecek olanından kaç, ama hata yapmayayım diye de yakıp geçme yıllarını.
Unutma ki, hiç hata yapmayan bir insan yapabileceklerinin en iyisini yapamamış demektir hayatta.

Korkma insanca korkularından. Ve korkunun kendisinden çok, onun beklentisinin daha korkutucu olduğunu unutma.

Bir anlamı olsun kendinle yaptığın kavgaların.
Ve hep ileriye taşısın seni kavgada attığın her adım.
Açık bırak pencereni ve sabah güneşinin, rüzgarı önüne katarak perdelerle yapacağı raksa dönük olsun bakışların.

Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse..
Umutların bitmesin asla ve umutların bittiği yerin, hayatın da bittiği yer olacağını asla unutma.

Ve şaire kulak ver:
" Senden bir tane daha yok bu dünyada." a.s.

öyle bizden başka bir tane yok bu dünyada. ama şu maddi sıkıntılar herkesi bunalıma itti. haberlerde içimizi kararttı. bir çözüm bulunmalı artık. değil gülümsemek hayata artık karamsar bakmaya başladık. yinede önerini deneyeceğim. teşekkürler arkadaşım.

bana vurmadı kriz çok şükür ama çok kişiyi de etklediğini sanmıyorum açıkçası sadece gündemde konuyu değiştiriyorlar seçim öncesi... insanlar deli gibi bayram alışverişi yaptı deli gibi gezdi tozdu bu mudur kriz sizce hayır demi?
aslında kriz yok sadece abartılmış bir suni gündem var bence....
arkadaşım kriz varsa benzin alma arabana otobise falan bin,alışverişine dikkat et,varken atsadın kenara gezip tozup yiyeceğine ama bahane işte ya suni gündeme bizde katılalım havası var sanki birazda...
ben çok ketumum bu konuda kriz falan bize yok sadece işverenlerin daha az paraya çok iş yaptıracaklarını savundukları insan ezme politikası var ... ama küçük esnaf gerçekten kan ağlıyor olabilir zaten büyük marketler açıldı açılalı bu durum hep böyle değil miydi sadece yeniden bu sıkıntılar falan işte gündeme geldi ve işverenlerin cepleri biraz daha doluyor o kadar ... yurt dışına sabah kahvaltıolara gidip öğlene dönüşte boğazda yemek yesinlerdiye yazıkkkkk!!!!!

ben çocukken kumdan kaleler yapıp mutlu oluyordum ama benim kızım ve diğer kız ve erkek çocuklar bunların pahabiçilemez kadar güzel olduklarının farkına bile varamıyorlar ne yazıkki ama kriz işte ya napalım TOYİKİ ler var olduğu sürece bu çocuk süpermarketleri hiçte varamıcaklar yavrucuklarımız ne yazık ki! birde kriz çocuklarımızı asla vurmuyor vallla bayramda alışveriş huraaaaaaa sayemizde değil mi budaaa?

Evet en çok küçük esnaflar etkilendi bir de finans sektörü... Her gün şu çıkarıldı bu çıkarıldı sözleriyle yıkılıyoruz.. İçimizdeki sıkıntı yüzümüze gün boyu hakim oluyor. Yıl sonu yaklaşıyor ve işveren krizi kullanarak toplu kıyım yapıyor, yazık çok yazık... Biz elimizden geldiğince çalışıp çabalayıp çocuklarımıza bir şeyi yansıtmmamaya çalışıyoruz, kendimize almayıp onları donatıyoruz ama ne olacağı konusundaki belirsizlik bizleri içten içe yıpratmaya devam ediyor. Stres, belirsizliğin sonucunda arttıkça artıyor.. Sabah gülerek neşeyle geliyoruz, eve dönerken kötü haberlerle kaygılarımızı toplayıp dönüyorz eve... Yine de Allaha çok şükür sağlığımız yerinde diyerek umutlarımızı söndürmeden gülümseyebiliyorsak çocuğumuzun ve eşimizin yüzüne ne mutlu bize; İnşallah bu kötü günler düzelir; bu kara bulutlarda güneşe bırakır yerini... Yeter ki yaşayacak nice güzel yıllarımız olsun önümüzde, sağlıkla, sevgiylea.s.

Cok zor arkadasim cok zor.. Ben is bulamiyorum bulduklarim 12 saat ve asgari ücret, benim evimin kirasini bile karsilamiyor buldugum isler.. Bu krizle birlikte herseye zam geldi, ailemden uzak yasadigim ve bu benim tercihim oldugu icin SIK SIK para isteyemiyorumda... Nolucak halimiz bilmiyorum! :sm_confused:

Hamdolsun mu diyeyim bende tayyip gibi yani sinirlerim zipliyo bu adama..:oklava:

Yazi icin tskler cnm..

Cok zor arkadasim cok zor.. Ben is bulamiyorum bulduklarim 12 saat ve asgari ücret, benim evimin kirasini bile karsilamiyor buldugum isler.. Bu krizle birlikte herseye zam geldi, ailemden uzak yasadigim ve bu benim tercihim oldugu icin SIK SIK para isteyemiyorumda... Nolucak halimiz bilmiyorum! :sm_confused:

Hamdolsun mu diyeyim bende tayyip gibi yani sinirlerim zipliyo bu adama..:oklava:

Yazi icin tskler cnm..

Ne diyeyim canım, haklısın. Allah işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah, sağlıcakla kal:1hug:

KRİZMİ ODA NEYMİŞŞŞfisfisfis yokcanım bizim ülke en az etkilenecek mişşş amerika gibi küçük ülkeler etkilenir ançak:uhm: bizim refah seviyemiz yüksek amerikalarda büyük şirketler çökerken bize böyle söylüyolar evettt doğru az etkileniriz bizim ülke krizden çıkmıyorki krize girsin biz gariban türk halkıda ne olsada kabul eden boyun eğen toplum olunca herşeye sesimizi çıkartmadıkça semer vuran çok olur ve öylede oluyor
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN ADAM GİBİ ADAMLAR YÖNETSİN İNŞ (bir umut):Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:

evet benden bir tane daha yok bu dünyada. gülmek yakışıyor bana. paylaşımın için teşekkürler canım. herkesin ve hepimizin perşini bırakmasın mutluluklar... hihoyyyt sırnaşık şey a.s. a.s. :enbuyukkk:

evet benden bir tane daha yok bu dünyada. gülmek yakışıyor bana. paylaşımın için teşekkürler canım. herkesin ve hepimizin perşini bırakmasın mutluluklar... hihoyyyt sırnaşık şey a.s. a.s. :enbuyukkk:

Amin Bitanem:Saruboceq: Sen gerçekten cesur bir yüreksin, tebrik ederim.. Mutluluk, sağlık ve sevgi seninle olsunŞeniz

Back
X