Canim ne guzel yazmissin. Cok yararli bir yorum oldu bu bana. Zaten onyargili olmamak icin sormustum. Okuduklarinin ismini not aldim. Gecen gun bir suru kitap aldim. Onlar bittikten sonra kristin hannah alicam. Konular tam benlik. Tesekkur ederim yorum icin :)Ben ilkbahar rüyasını okumadım. ilk okuduğum kitabı "ateşböceği yolu" ve çok beğenerek okuduğum bir kitaptı. İki kız arkadaşın/dostun yaşadıklarını anlatıyor. Ağlayarak okumuştum. Tabi bu etkilenmişlikle yazarın başka kitaplarını da okumak istedim ve "kış bahçesi"ni okudum. Kış bahçesi de anne ve iki kızı arasında olanlar, annenin kızlarının bilmediği geçmişi, yaşadıkları inanılmaz etkileyici gelmişti. O da beni duygulandıran bir kitap oldu. Diğer okuduğum kitap da "gece yolu". O da annesi babası olmayan ve bir akrabası tarafından bakılan kızın, iyi bi ailenin çocuklarıyla olan dostluğu ve aşkı üzerine. İçimi sızlatan bi kitaptı. Dördüncüsü ise, "bir tutam gündüz bir tutam gece" biri polis biri psikiyatr olan iki kardeşin kasabada bulunan sahipsiz bir çocuk için bir araya gelişi ve çocuğu da dünyalarına katmalarıyla ilgili hoş bir kitaptı. Tabi aynı yazarın kitapları olduğu için bazen benzer taraflar gösterebiliyor kitaplar ama genel olarak insan ilişkileri üzerine yazdığı için benim ilgimi çekiyor. Şu an da beşinci kitaba başlamak üzereyim "evden çok uzakta". Bakalım o nasıl çıkacak?!? Meraklıyım. Tabi sizin dediğiniz gibi bazı kitaplarının sıkıcı olduğuyla ilgili yorumlar duymuştum. Bazen de birinin çok beğendiğini başkası sıkıcı bulabiliyor. Bu da insanların ilgi alanları ve beklentileriyle ilgili.
Merhaba canimMerhabalar,
Kitapları okuduysanız yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?