Konuyu yanlış yere açmışsınız.Arkadaşlar mrb burda yeniyim 2 ayda bi tekrarlayan kristal kaymasi şikayetim var çok kötü bi durum doktora sorduğumda bir daha olmayacak diye bisey diyemem dedi uykusuz kalmamam gerekiyormuş bu durumu yaşayan varmi bir daha olmaması için ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum tekrar bu durumu yaşamak istemiyorum sokağa tek çıkmaya korkar hale geldim..yorumlarınızı
Ben tekrarlanması dan çok korkuyorum banada manevra yapıldı 10 gün yattım ama halen sağ tarafıma dönüp uyuyamıyorum aşağıya doğru eğilemiyorumKonuyu yanlış yere açmışsınız.Mune hanım taşıyacaktır.
Ben iki hafta önce yaşadım. Yerimden kalkamadım ve kustum sürekli. İki tarafta birden oynamıştı ve hamile olduğum için manevraları da yavaşça yapmak zorunda kaldılar. İki gün hastanedeydim. Bir iki gündür kendi başıma kalkıp dolaşıyorum (tuvalete bile gidemiyordum). Yavaş hareket ediyorum, yere eğilmiyorum, yukarı bakmıyorum. İki gün öncesine kadar sadece sırtüstü ve yüksek yastıklarla yatıyordum. Hala yüksek yatıyorum ama iki gündür sağa sola dönmeye başladım yavaşça ve eğer kalkmak istersem önce sırtüstü dönüp biraz bekleyip öyle doğruluyorum. Başım dönerse oturur pozisyona geçip dönmenin durmasını bekliyorum. Bir süre dikkat etmek gerekiyor sanırım. Hoş ben zaten hamile olduğum için yavaş hareket ediyordum ama hormonlardan olmuştur dediler bana.
Uykusuz kalmamak, üzülmemek gerekiyor evet bunlar da etkiliyor.
Kalıcı iyileşen yokmu acaba ama bence kişiden kişiye değişiyor yillar hiç yaşamayan var iki ayda bir benim gibi yaşayanlar var işte çok zor bi durum.Bende 2 hafta evvel yaşadım ve epley manevrası yapıldı. O şiddetli dönme şimdi yok, ama yatakta sağ tarafıma dönünce baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum.
Şuracıkta bende bekleyeyim.
Aşağı eğilmeyin zaten. Yerden bir şey almak için oturmanız\çömelmeniz gerekiyor. İnşallah tekrarlamaz, çok fena bir şey.Ben tekrarlanması dan çok korkuyorum banada manevra yapıldı 10 gün yattım ama halen sağ tarafıma dönüp uyuyamıyorum aşağıya doğru eğilemiyorum
Hiçbir fikrim yok bu konuda, ama bir arkadaşımla konuşmuştum, O’da tekrarladığını söylemişti.Kalıcı iyileşen yokmu acaba ama bence kişiden kişiye değişiyor yillar hiç yaşamayan var iki ayda bir benim gibi yaşayanlar var işte çok zor bi durum.
Benim de çevremde kime söylesem bende de oldu diyor ve şu an iyiler. İnşallah biz de düzeliriz.Kalıcı iyileşen yokmu acaba ama bence kişiden kişiye değişiyor yillar hiç yaşamayan var iki ayda bir benim gibi yaşayanlar var işte çok zor bi durum.
İnşallahBenim de çevremde kime söylesem bende de oldu diyor ve şu an iyiler. İnşallah biz de düzeliriz.
Evet zaten ayaktayken eğilmem imkansızHiçbir fikrim yok bu konuda, ama bir arkadaşımla konuşmuştum, O’da tekrarladığını söylemişti.
Doktorun söylediği gibi yaşamak imkansız (yükseğe uzanmaya çalışma, yere çökerek eğil, ani hareketlerden kaçın vesaire). O yüzden tekrarlıyor olabilir.