Erkek İnfertilitesi KRİPTOZOOSPERMİ-O SPERM ÇOĞALACAK !

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım varikosel olduk yazmışsın da merak ettim kaç tane sperm çıkışı vardı sizde ve kaçıncı derece varikoseli vardı bi fayda gördünüzmü

merhaba canım varikosel olduk yazmışsın da merak ettim kaç tane sperm çıkışı vardı sizde ve kaçıncı derece varikoseli vardı bi fayda gördünüzmü
Merhaba canim sifir di sperm sayımız ameliyattan snra çıkışımız başladı canim motil ve immotil spemr çıkışı var canim 30 sayısında canim doktor yükselme olur dedi ins öyle olur canım herseyim iz normal di sperm sayisi sifirdi eşimin sırasında variskosel aşırı derece ilerlemesi yani son derecesindeydi ameliyat oldu ve çıkışlar başladı böyle canim

Bizde elle cok hissedilir degil yani doktor cok fazla degil dedi. Bizde de sperm taneyleydi ilacla yükseldi tabi bi yere kadar.

Bizde elle cok hissedilir degil yani doktor cok fazla degil dedi. Bizde de sperm taneyleydi ilacla yükseldi tabi bi yere kadar.
Canım bize söylenen variskosel elle muayenede belli olmali demişti doktor yani fiziksel muayenede önemli variskosel için bide bizim çift tarafliydi onu yazmayı unuttum doktora danışın canim çıkanlar la tup denedinizmi bizim ide yaramasa tese yapalım dio kararsiziz bakalım canim

Biz bi kere tüp denedik ama olmadi. 2. Denemeden once varikosel olsa iyi olurmu diye düşündük ama doktor net bisi diyemedi. Bizim kararimiza birakti biraz. Bizde kararsiz kaldik once ameliyat sonra tup bebekmi denesek diye. Kafamiz karisik. Sitedeki yazilari okuyorum kimi bizde ise yaradi diyo kimi yaramadi diyo bilmiyoruz kafamiz karisiyo

Merhaba kızlar, konu eski ama bi şansmı deniym dedim. Bende önünüzdeki ay tüp bebek tedavsine başlıyorm Allah kısmet ederse, eşim maalesef kriptozoospermi ;(

Canım Merhaba o ne oluyor benim eşimin taneyle Sperm çıkışı bizde diğer ay başlıcaz inş hayırlı haberler aliriz inş hepimiz

O bildiğim kadarıyla çok az sayıda sperm olması morfolojisi kötü, ve de hareketliliği de bozuk dr tüp bebekten başka şansmz olmadığını söyledi yrn randevum var konuşmak için ve Allah kısmet edersede temmuz 15 gibi başlarız tedaviye daha ilaçları da almam lazm cnm:)

Merhaba suanki durumunuz nedir banada yardmci olablrmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…