Bizimde yıkama sonrası motil spemr çıkıyo az sayıda siz doktor plodex plus önerdi mi ?kimse yok sanırım
Ya cnm aslında biz ilk denemeyi çok bodoslama yaptık sanırım ,,bizde 30-35 motil sperm görüldü yazıyordu yıkama sonrası bunlar yeter dediler ne biliiim bi üroloğa gidin falan demediler ben de olur falan sandım ilk olunca tüp bebeğe başlıyosun hooop bebeği alıp gidiyosun sandım sanırım :) :) negatifte canım yanınca 2. Tedaviden önce üroloğa da görünücez hatta bugün hem 2. Tüp bbk için randevum var ayrıca ürologla da var aynı güne randevu aldım bilerek,, yazdığım şeyleri de bu arayı boş geçirmeyelim die kullanıyoruz yoksa doktorun verdiği bişi yok ortada ürükog ta yok zaten :)Bizimde yıkama sonrası motil spemr çıkıyo az sayıda siz doktor plodex plus önerdi mi ?
Üroloğa gittik dediğini aynen aktarıyorum " sperm arttırıcı bir tedavi yoktur elinizdekinin kıymetini bilerek yola devam edin !! " cevapsa cevap tatmin oldum mu tabii ki hayır :)) 2. Ye sanırım ilaç desteği olmadan başlıycaz ne diyimmm benim verdiğim destekler şifa olsun inşallh ..şaştım kaldım tansel bey çok sertt tırstımmm hatta :))Canim bizede direk tüp bebek yaptırın dediler biz bir kere deniycez olmasa tedavi gorumcem aslında yaşınız genç tedavi olun dediler normal yolla olmaz ama tedaviye yüzde yüz cevap verebilir dedi biz bi kere deniycez bakalım kısmet doktor je diycek benide burdan bilgilendirirsen sevinirim canim kaç embiriyo transfer yapıldı sana ilinde heycanliyim bizde üç dört güne gidicez
Bana 3. Gün dond. 2 emb verildiCanim bizede direk tüp bebek yaptırın dediler biz bir kere deniycez olmasa tedavi gorumcem aslında yaşınız genç tedavi olun dediler normal yolla olmaz ama tedaviye yüzde yüz cevap verebilir dedi biz bi kere deniycez bakalım kısmet doktor je diycek benide burdan bilgilendirirsen sevinirim canim kaç embiriyo transfer yapıldı sana ilinde heycanliyim bizde üç dört güne gidicez
Canım Nerede tedavi görüyorsunuz bari bir ilaç yazsaydin ar çok şükür ama demekki sizin tüp yapmak için uygun kuzum olacak ins ❤ biz ist.maramara universitesinde Prof var kamil bey tanıdık ona gittik Yıldıray hoca var oda üroloğu bizi tüp bebege yolladı lar görüştük doktor la size ilaç yazmadilar mi dedi esimde Hayır dedi yani ilaç yapabilirler çok şükür sperm var canjm halimize shnhd biz bu duruma gelmek için ne badereler anlattık bi bilsen vanim şükür yani elhamdullah eşim doktorlar tanıdık die ilk denemeyi devlete yapmak istedi bende tamm dedim biz orada bir kere deniycez sanırım bir embriyolog yerleştiriliyor snra ins gerek kalmaz ama sırasında ozele gidicezÜroloğa gittik dediğini aynen aktarıyorum " sperm arttırıcı bir tedavi yoktur elinizdekinin kıymetini bilerek yola devam edin !! " cevapsa cevap tatmin oldum mu tabii ki hayır :)) 2. Ye sanırım ilaç desteği olmadan başlıycaz ne diyimmm benim verdiğim destekler şifa olsun inşallh ..şaştım kaldım tansel bey çok sertt tırstımmm hatta :))
cnm biz bahçecide tedavi oluyoruz ilki oradaydı şimdi 2. De orda çünkğ iyi bir ekip.. Bület traşa da durumu yazmıştım 30-35 motil sperm çıkıyo die o da cevap yazmış bana ona da bakabilirsin... Tansel hoca diyo ki kısacası olanla yetin ya ilaçla çoğaltayım derkez azalorsa garantisi var mı diyo sindirip düşününce yyaaaaaaniiiiii diyebiliyorsun işte :)) bakalım biz onu seçtik bu onun şansı ilaç vermedi onun için kullanmıycazz bakalım kullanmadan yine 2. Yi deneyelimmmCanım Nerede tedavi görüyorsunuz bari bir ilaç yazsaydin ar çok şükür ama demekki sizin tüp yapmak için uygun kuzum olacak ins ❤ biz ist.maramara universitesinde Prof var kamil bey tanıdık ona gittik Yıldıray hoca var oda üroloğu bizi tüp bebege yolladı lar görüştük doktor la size ilaç yazmadilar mi dedi esimde Hayır dedi yani ilaç yapabilirler çok şükür sperm var canjm halimize shnhd biz bu duruma gelmek için ne badereler anlattık bi bilsen vanim şükür yani elhamdullah eşim doktorlar tanıdık die ilk denemeyi devlete yapmak istedi bende tamm dedim biz orada bir kere deniycez sanırım bir embriyolog yerleştiriliyor snra ins gerek kalmaz ama sırasında ozele gidicez
Belkide bizede ondan vermediler ilaç canim motillerle yapılacak doktorlar daha iyi bilir canim bende aslında umut tüp bebek merkezini düşünüyorum ins herkes yavrusuna kavuşur artık beklemek istemiyorum üç yıllık evliyim denemek istiyorum tüp bebeği kısmetimizde vardır ins Bahçeci ankaradami canimC
cnm biz bahçecide tedavi oluyoruz ilki oradaydı şimdi 2. De orda çünkğ iyi bir ekip.. Bület traşa da durumu yazmıştım 30-35 motil sperm çıkıyo die o da cevap yazmış bana ona da bakabilirsin... Tansel hoca diyo ki kısacası olanla yetin ya ilaçla çoğaltayım derkez azalorsa garantisi var mı diyo sindirip düşününce yyaaaaaaniiiiii diyebiliyorsun işte :)) bakalım biz onu seçtik bu onun şansı ilaç vermedi onun için kullanmıycazz bakalım kullanmadan yine 2. Yi deneyelimmm
Bahçeci umut tüp bebekle aynı kurum,, bahçeci istanbul fulyadaki ana merkezi umut ise bahçecinin anadoludaki yeri ,, embriyologlar aynı sıkıntı yok çok iyi bi yer..Belkide bizede ondan vermediler ilaç canim motillerle yapılacak doktorlar daha iyi bilir canim bende aslında umut tüp bebek merkezini düşünüyorum ins herkes yavrusuna kavuşur artık beklemek istemiyorum üç yıllık evliyim denemek istiyorum tüp bebeği kısmetimizde vardır ins Bahçeci ankaradami canim
Sanırım kriptozoospermi çok ara bi durum ,,, bugün doktor aynen şöyle dedi şanssızsın bu durum seni bulmuş, çok şanslısın bu durumda motil sperm var :) bizim durumlarımızın özeti bu sanırım :) eşimin hikayesi testis ca sol testis alınmış,, kemo ve radyoterapi olmadığı için canlı sperm kalmış şükürler olsun onlara can verene ne denir kiBaşka kimse yokmu motillerle hamilelik oluşan çocuğu olan yada bizim gibi tedavide olanlar arkadaşlarım....
Canım biz iki yıldır spermlere ulaşmak için çirpindik çok şanslısınız elhamdullah canim şükürler olsun biz variskosel olduk sırasında altı ay snra motil spermler çıkmaya başladı canim yani biz zaten iki senedir tedavideyiz artık tüp bebege geçmek istiyoruz eşimle bugünumuze şükürler olsun yani sansli miyiz onuda bilmiyorum ama veren De alanda Rabbim e şükür şansılıyizz birazcık cik galiba ins şans bizden yana olur Rabbim izniyle..Sanırım kriptozoospermi çok ara bi durum ,,, bugün doktor aynen şöyle dedi şanssızsın bu durum seni bulmuş, çok şanslısın bu durumda motil sperm var :) bizim durumlarımızın özeti bu sanırım :) eşimin hikayesi testis ca sol testis alınmış,, kemo ve radyoterapi olmadığı için canlı sperm kalmış şükürler olsun onlara can verene ne denir ki
İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsunCanım biz iki yıldır spermlere ulaşmak için çirpindik çok şanslısınız elhamdullah canim şükürler olsun biz variskosel olduk sırasında altı ay snra motil spermler çıkmaya başladı canim yani biz zaten iki senedir tedavideyiz artık tüp bebege geçmek istiyoruz eşimle bugünumuze şükürler olsun yani sansli miyiz onuda bilmiyorum ama veren De alanda Rabbim e şükür şansılıyizz birazcık cik galiba ins şans bizden yana olur Rabbim izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?