Kriptik hamilelik

damdamdam__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
2
0
1
18
Bundan 25 26 hafta önce sürtünme yoluyla spermsiz bi ilişkim oldu bakireyim ama prezervatifsiz bi sekilde sokmaya çalıştı o hafta adetim gecikti sonra biraz kan geldi ve bi gün sonra adetim geldi ve her ay ağrılı adet oldum ama kanamam azaldı normalde 4 4 günken 3 güne falan düştü karnımda gebelik çizgisi çıktı karnımın görünüründe bi şey yok içime çektiğimde dümdüz olabiliyo bir sürü idrar testi yaptım sabah akşam hepsi negatif ve geçen hafta iç hastalıkları doktoruna gittim çünkü karnım bazen deli gibi şişiyor ultrasonla baktı ve bebek hakkında bi şey demedi aynı zamanda karnım sert ve dokununca haraket ettirebiliyorum içerdeki şeyi sağlık ocağina ilk gittiğimde bana stresten cenin kalkması olmuş dedi kaslarım sertleşmiş ama kas gibi de değil gibi ve karnım kalp gibi atıyo kafada kurmuyosam bebek hareket ediyomuş gibide geliyo etrafında böyle hamilelik yaşayan var mı

Şimdi yapmanız gerekenler;
Kan verdiniz ve beta negatifse;
Psikiyatriye gidin. Bir daha da sorumluluğunu alamayacağınız sonuçlar doğurabilecek aktivitelerde bulunmayın.
Kan vermediyseniz kan verin, pozitifse zaten artık yasal sınır geçti. Sağlık kontrollerinizi yaptırın kadın doğum doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…