Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreşteki oryantasyon sürecimiz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
oğlum 26 aylık eylülde kreşe gidecek.3 günlük bir denememiz olurdu günde 2 saat
dün yüzü çizilmişti farketmemişler ciddi bir şey değil tabi.
bugün altını değiştirmemişler ve güneşten korumak için şapka takmıştım içerde etkinlik yapmışlar şapkası hep başında hiç çıkarmamışlar
ve pek öğrenci olmadığı için şu tek bir öğrtmen var ama 5-6 tane geçici stajyer yani kimin naptığ belli değil eylülde düzen oturur diye düşünüyorum.
bu durumu nasıl değerlendirirsiniz

bu kreş evime çok yakın temiz güzel bir yer hk olumsuz bir eleştiri yok
ama yine de insan her şeyi didik didik inceliyor

benimde oğlum 24 aylık başlayalı 3 hafta oldu hemen hemen baya zorlanıyolar ilk zamanlar 3 saat kaldı okuldaküçük oldukları için uyumak istemedi yemek yemedi yeni yeni başladık. tam güne henüz geçemedik.Çoğu okul yaz dönemi dediğiniz gibi tüm yaş grupları bir arada oluyomuş bu durum benimde hiç hoşuma gitmiyo etkinlik yapmıyolar öğlene kadar bahçedeler zaten, oğlumda anne sıkıldım diyo hep bizimde çok yakın olduğu için servise vermeye kıyamadığım için gidiyo açıkçası, ama bu durum devam ederse değiştirmeyi düşünüyorum biraz büyüdüğünde çünkü okul değil çocuklara dadılık bakıcılık oluyo. istediklerinizi mutlaka söyleyin bence çünkü yansıtılanla yapılanlar farklı olabiliyor.

merhaba,

benim oğlumda 28 aylık 3 hafta oldu başlayalı sabahları ağlama krizlerimiz harici sıkıntımız pek yok gibi , sizin semt olarak neresi ?

benim kızımda 23 aylık 16 eylülde başlıyacak kreşe...

nasıl olacak bilmiyorum ama benim kayınvalidem 1 hafta yanımızda kalacak o hafta alışma süreci olacak...

sonra benim izin almam imkansız olmasından dolayı yanında kimse olmıcak..

bazı arkadaşlar arkana dönüp bakmıcaksın, öğretmenleri onu oyalamak alıştırmak zorunda, sakın taviz verme dediler...

şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum ve daha çok korkuyorummmm :((

Back