Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreşte doğumgünü :)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hayalperest9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
176
166
Kızlar oğlum mayısta 3 yaşına girecek inşallah.bu aralar nerdeyse herhafta kreşte bir arkadaşının doğum günü oluyor.bu arada kreşte daha yeniyiz.elinde doğumgününde dağıtılmış hediye kurabiye, buzdolabı süsleriyle falan geliyo oğlum.ve gerçekten çok hoşuna gitmiş o kutlamalar heyecanlı heyecanlı anlatıyo yol boyunca yavrum.
Şimdi sorun şu ki;bu kreşte kutlanan doğumgünlerinde neler yapılıyo bilmiyorum.oğlumun boynu bükük kalmasını yada benimki güzel olmadı diye düşünmesini istemiyorum.bu üç yılda sürekli sağlık sorunlarıyla boğuştuk.onun çok mutlu olmasını istiyorum.
Aranızda tecrübesi olan anneler varsa bu konuda lütfen fikirlerini paylaşsın çok mutlu olurum..

merhaba ben kendim pasta yapmıştım kreş için.bi takım süslu bardak ve tabaklar satın aldım.ve mahsus mağazalardan iyiki doğdun v.s sülemeler satın aldım.kardeşim paylaço kıyafetı buldu hediye kurabiyeleri spariş verdim.ve hep beraber idip çocuklarla biraz eğlendik geldik.tabiki kreşimiz izin verdikten sonra.
fotograf makinesi almayı unutmayın:)

teşekürler.pasta ve hediye kurabiyeler yeter mi yani doğumgünü için.başka şeyler hazırlamama gerek yok mu.kreş izin vermez mi börek çöreğe.birde nette harika doğum günü temaları gördüm.çocuğun sevdiği herhanbir karakter üzerine mesela tasarlanmış herşey.kendi yapanlarda var pipet süsüne kadar.o kadar detaya girmelimiyim girmemelimiyim bilmiyorum.gerçi çalışan anneyim nereye kadar yetişebilirim oda muamma tabi

bizim kreş sadece pastaya izin verdi. hediyelerde susleme kurabiye olduğu için izin verdiler. yapmak istereniz çok şey var.tabiki kendi ellerinizle yaptığınız başka oluyor. ama bende çalıştığım için ancak yetişebildim:) size kolay gelsin:)

merhaba
geçen hafta benim ağbimin kızının kreşte doğum günü oldu... annesi kendisi pasta ve poğaça yapmış. süslü şişelerde meyvasuları üzerlerinde yeğenimin fotoğrafı ismi ve kaç yaşına bastığı yazıyor hepsinin siparişini verdi evde kendisi hazırladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…