hanımlar merhaba belkı hatırlarsınız benı bir kaç ay önce yavrumu krese vermek için kres araştırması yapıyordum sonunda yavrum için uygun benim içimde rahat edebileceği Güvenilir bir kres buldum .oğlum suan 2 yasında ben çalışmam lazım şimdiye kadar ben baktım hiç ayrılmadık .şimdi yarım gün krese alıştırmaya çalışıyoruz yavrum içeri girmesi ile ağlamaya Başlıyor içerde de susmuyor sürekli ağlıyor bende kameradan izliyorum öğretmeni sürekli yanında başını okşuyor aktivitelere sokmaya Çalışıyor ama yavrum sürekli mızırdanma konumunda.dün Yemeğini yemiş hatta evde Ağzına sürmediği tarhanayı bitirmiş .biraz önce ayrıldık yine ağladı bende Ağladım cok kötüym acaba yavruma eziyet mi ediyorum yoksa Öğretmenin dediği gibi alışma Süreci mi bu sizin yavrularınız ne kadar sürede alıştı.bu arada babaannemiz in bası cok kalabalık oda diğer torunlarına BAKIYOR biri 8 aylık biri 8 yasında ona da yüklenmek istemiyorum kadın bunalıma girecek diye.kendi annemin de evi uzakta kalıyor artık alışmazsa ikisinden birine mecburen bırakıcam.