Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreşte 5. Günümüz yavrum cok ağlıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Minikaile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
168
74
28
34
hanımlar merhaba belkı hatırlarsınız benı bir kaç ay önce yavrumu krese vermek için kres araştırması yapıyordum sonunda yavrum için uygun benim içimde rahat edebileceği Güvenilir bir kres buldum .oğlum suan 2 yasında ben çalışmam lazım şimdiye kadar ben baktım hiç ayrılmadık .şimdi yarım gün krese alıştırmaya çalışıyoruz yavrum içeri girmesi ile ağlamaya Başlıyor içerde de susmuyor sürekli ağlıyor bende kameradan izliyorum öğretmeni sürekli yanında başını okşuyor aktivitelere sokmaya Çalışıyor ama yavrum sürekli mızırdanma konumunda.dün Yemeğini yemiş hatta evde Ağzına sürmediği tarhanayı bitirmiş .biraz önce ayrıldık yine ağladı bende Ağladım cok kötüym acaba yavruma eziyet mi ediyorum yoksa Öğretmenin dediği gibi alışma Süreci mi bu sizin yavrularınız ne kadar sürede alıştı.bu arada babaannemiz in bası cok kalabalık oda diğer torunlarına BAKIYOR biri 8 aylık biri 8 yasında ona da yüklenmek istemiyorum kadın bunalıma girecek diye.kendi annemin de evi uzakta kalıyor artık alışmazsa ikisinden birine mecburen bırakıcam.

bende iki yaşında vermiştim ilk zamanlar öyle olur ama merak etme çok faydasını görürsün hem senin içinde çok iyi olur

hanımlar merhaba belkı hatırlarsınız benı bir kaç ay önce yavrumu krese vermek için kres araştırması yapıyordum sonunda yavrum için uygun benim içimde rahat edebileceği Güvenilir bir kres buldum .oğlum suan 2 yasında ben çalışmam lazım şimdiye kadar ben baktım hiç ayrılmadık .şimdi yarım gün krese alıştırmaya çalışıyoruz yavrum içeri girmesi ile ağlamaya Başlıyor içerde de susmuyor sürekli ağlıyor bende kameradan izliyorum öğretmeni sürekli yanında başını okşuyor aktivitelere sokmaya Çalışıyor ama yavrum sürekli mızırdanma konumunda.dün Yemeğini yemiş hatta evde Ağzına sürmediği tarhanayı bitirmiş .biraz önce ayrıldık yine ağladı bende Ağladım cok kötüym acaba yavruma eziyet mi ediyorum yoksa Öğretmenin dediği gibi alışma Süreci mi bu sizin yavrularınız ne kadar sürede alıştı.bu arada babaannemiz in bası cok kalabalık oda diğer torunlarına BAKIYOR biri 8 aylık biri 8 yasında ona da yüklenmek istemiyorum kadın bunalıma girecek diye.kendi annemin de evi uzakta kalıyor artık alışmazsa ikisinden birine mecburen bırakıcam.
Bir anne olarak sizi cok iyi anliyorum.Benimde iki tane evladım var. Oglum sekiz yasina girmek üzere. Kizimsa yedi aylik. Benimde çalismam gerek ve kres arayisi icerisindeyim. Hatta evimize yakin bi yerde kres var gidip gorustuk fiyat oldukca uygun.Fakat kimsede buyrun kresimizi gezin demedi. Siz kameradan seyrediyorum diyosunuz.Boyle bi sansiniz varsa gonul rahatligi ile birakin elvet alisacaktir. Sonucta hicbir anne yavrusunu birakmak istemez. Hayat sartlari zorlasti hersey onlar için...Kendinizi suclamayin umarim en kisa zamanda alisirda sizde rahat edersiniz.

Bir anne olarak sizi cok iyi anliyorum.Benimde iki tane evladım var. Oglum sekiz yasina girmek üzere. Kizimsa yedi aylik. Benimde çalismam gerek ve kres arayisi icerisindeyim. Hatta evimize yakin bi yerde kres var gidip gorustuk fiyat oldukca uygun.Fakat kimsede buyrun kresimizi gezin demedi. Siz kameradan seyrediyorum diyosunuz.Boyle bi sansiniz varsa gonul rahatligi ile birakin elvet alisacaktir. Sonucta hicbir anne yavrusunu birakmak istemez. Hayat sartlari zorlasti hersey onlar için...Kendinizi suclamayin umarim en kisa zamanda alisirda sizde rahat edersiniz.
İnş teşekkür ederim .sizde kendinize uygun gıvenilir bir kreş bulabilirsiniz umarım .

ben de 1 ay oldu iki yaşındaki kızımı kreşe başlatalı ama biz kademeli olarak tam güne geçtik, ilk iki hafta sadece 1 saat kaldı, sonra yarım gün kalıp öğle uykusunu evde uyudu, son iki gün tam güne geçti, benim bu ara iş saatlerim de esnek olduğu ve kreş de bu şekilde tavsiye ettiği için hiç ağlatmadan uyum sağlamasını başardık, artık sabahları şarkı söyleyerek okula gidiyor, ama ilk günler buna rağmen biraz mızıldadı, çocuğunuza biraz zaman tanıyın ve mümkünse siz de kreşte onunla zaman geçirin, orasının güvenilir ve sizin de sevdiğiniz bir yer olduğunu ona hissettirin, kolay gelsin, zor bir süreç, siz gergin ve stresli olursanız çocuğunuz da bunu hisseder.

Merh
ben de 1 ay oldu iki yaşındaki kızımı kreşe başlatalı ama biz kademeli olarak tam güne geçtik, ilk iki hafta sadece 1 saat kaldı, sonra yarım gün kalıp öğle uykusunu evde uyudu, son iki gün tam güne geçti, benim bu ara iş saatlerim de esnek olduğu ve kreş de bu şekilde tavsiye ettiği için hiç ağlatmadan uyum sağlamasını başardık, artık sabahları şarkı söyleyerek okula gidiyor, ama ilk günler buna rağmen biraz mızıldadı, çocuğunuza biraz zaman tanıyın ve mümkünse siz de kreşte onunla zaman geçirin, orasının güvenilir ve sizin de sevdiğiniz bir yer olduğunu ona hissettirin, kolay gelsin, zor bir süreç, siz gergin ve stresli olursanız çocuğunuz da bunu hisseder.
Merhaba biz de Kademeli olarak gidiyoruz ama daha ağlamalarımız bitmiş değil sabah ayrılırken ağlıyor yeni yeni oyunlara girmeye başladı önünüzdeki hafta uykuya geçeceğiz sanırım bizimkide 1 Ay'ı bulur alışması

Bende 2 yasinda verdim 3 ay agladi yirtindi resmen ama baktiki anne kararli alisti mecburen simdi rahatt eglene eglene gidiyo cook sukur

S
Bende 2 yasinda verdim 3 ay agladi yirtindi resmen ama baktiki anne kararli alisti mecburen simdi rahatt eglene eglene gidiyo cook sukur
Sizin adınıza cok sevindim bugun 11. Gün yavrum dabah ayrılırken ağlıyor ama bekliyorum ben arkada susuyor hemen . alışacak inş. Keşke erken yaşta kreşe vermek zorunda kalmasak imkanlarımız el verse.devletimiz daha ne kadar erteleyecek doğum izin haklarıni keşke ücretli izin 1 Yıl aylıksız izin 3 yıl olsa :(

S

Sizin adınıza cok sevindim bugun 11. Gün yavrum dabah ayrılırken ağlıyor ama bekliyorum ben arkada susuyor hemen . alışacak inş. Keşke erken yaşta kreşe vermek zorunda kalmasak imkanlarımız el verse.devletimiz daha ne kadar erteleyecek doğum izin haklarıni keşke ücretli izin 1 Yıl aylıksız izin 3 yıl olsa :KK43:
KEŞKEE :))

Umarım en kısa zamanda alışır yavrunuz, kreş adını alabilir miyim sizlerden? Teşekkürler.

Umarım en kısa zamanda alışır yavrunuz, kreş adını alabilir miyim sizlerden? Teşekkürler.
Dolphin Kids doğakent kreşimizin adı suan yıne sabah ayrılırken ağlıyor yavrum ama si gidince susuyor diyorlar kreşe güveniyorum çünkü cok ilgililer biliyorum Bıgun bunu yedi yemedi söyle böyle oldu hafif ateşlendi vs .diyorlR allahım herkesin evladını korusun inş

Benim oğlum da iki gün çok ağladı. Gözleri kipkirmizi geldi. Sonrasinda aglamamis sanirim öyle birşey görmedim ama evden çıkarken çok ağlıyor suan gitmicem diye. E alirken mutlu görünüyor..huyu da çok değişti. Geçimli bir çocuk sayılmazdi zaten ama özellikle bu ikinci hafta resmen terör estirdi evde sürekli aglamalar vurmalar...

Merhaba ben de aynı durumdayım
Kızım 2,5 Yaşında ve konuşmuyor
Sadece ge gu gibi heceler
Ama her dediğimi anlıyor
Benim annem bakıyordu ama artık sosyalleşmesi konuşabilmesi için kreş istedim
3 gün gittik 2şer saat ben bekledim dışarıda
İçeride hep ağladı
Ilk gün içli içli ağlarken teslim Aldım yüzü gözü kızarmış halde
Diğer günler de Ağlayarak verdim ama ağlamadığı an almam için çağırdılar tabi beni görünce ağlamaya başladı Kapıya götürdü son gün de beni içeri götürmek istedi
Kreş beni içeri almıyor
Kamera izleme şansım yok
Araya bayram tatili girdi
Sonra işe başlıyorum ilk hafta izin Alıp yine 2şer saat bırakmayı düşünüyorum
Inşallah alışırlar
Zor bir süreçmiş
Hala acabalar içindeyim
Bu arada eryamanda mısınız dolphin yazmışsınız
Ben de eryamandayım kreşimizin adı vik

Back