Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıKreşlerin Oyun grubuna gidenler
Arkadaşlar 13.5 aylık bebeğimi oyun grubuna götürmek istiyorum sürekli evdeyiz İstanbul’da önerebileceginiz bir yer var mı veya oyun gurupları hakkında bilginiz var mı fiyatları nasıl
merhaba bizimde 2 tane evdeyiz malesef kreşten almak zorunda kaldım 1 yıldır evdeyiz artık yapmadığımız etkinlik oyun kalmadı tam geri göndermeyi düşündüm vakalar arttı ne yapcam bilemiyorum geçen hafta trendyol dan boyama setlerinden aldım 2 gündür onlarla oyalanıyorlar kendi odaları için tablo hazırlıyoruz isteyen olursa bakabilir güzel kalteli ürünleri var
Biz 2 ay oldu başlayalı ama sürekli hasta olmaya başladı artık aile büyükleri baskısından yoruldum çocuğun sürekli hasta olması da cabası inanın artık ne yapacağımı bilmiyorum belki bu konuda deneyimleyip yaşamamış anneler fikrini yorumunu paylaşırsa sevinirim