Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıKreşe uyum saglamak sizde nasıl oldu?
Merhaba arkadaşlar. 32 aylık oğlum var. çok fazla konuşmuyor sadece kelime söyleye biliyor cümle kuramıyor. Ayrıca arkadaşıda olmadı şimdiye kadar. şimdide çocuk falan gördüğünde asla umursamıyor onunla oynamıyor. Bende kreşe gönderiyorum bu 3. Haftamız ama toplasan 6-7 gün anca gidebildi hasta olduğu için. şimdi giderken hep ağlıyor. Ordada çocuklarla oynamıyormuş. ögretmeni ben çocukların yanına oturtuyorum o gidip başka yere oturuyor diyor. Evdede resmen yapıştı bana benden asla ayrılmıyor. Sizin çocuklarınız nasıl alıştı kreşe ne kadar sürdü yada arkadaşlarıyla oynamaya nekadar süre sonra başladı ? Deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. 32 aylık oğlum var. çok fazla konuşmuyor sadece kelime söyleye biliyor cümle kuramıyor. Ayrıca arkadaşıda olmadı şimdiye kadar. şimdide çocuk falan gördüğünde asla umursamıyor onunla oynamıyor. Bende kreşe gönderiyorum bu 3. Haftamız ama toplasan 6-7 gün anca gidebildi hasta olduğu için. şimdi giderken hep ağlıyor. Ordada çocuklarla oynamıyormuş. ögretmeni ben çocukların yanına oturtuyorum o gidip başka yere oturuyor diyor. Evdede resmen yapıştı bana benden asla ayrılmıyor. Sizin çocuklarınız nasıl alıştı kreşe ne kadar sürdü yada arkadaşlarıyla oynamaya nekadar süre sonra başladı ? Deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Cnm yazacaklarım umarım işine yarar Bnm oğlum şuan üçüncü krese gidiyor Sebebi birinci kresin servsi sonradan kabul etmedi yol uzakmış İkinci ye oğlum alışamadı öğretmenlerin hiç ilgilenmediklerini farkettim oyun kulübesinin üstüne çıkmış ve çok azarlanmış korkuyordu tabi ben bunu maalesef ikinci hafta farkettim Üçüncü kreşede ikinci hafta bitince alıştı Yani ortamı kontrol etmeni Nedenini arastrmaya calış eger hiç kuşkulanmıyorsan sabretmeni tavsiye ederdim çünkü bnm oğlumda aynı şekilde ilk zamanlar kimseyle oynamıyordu bir ay sürmüştü
Ben anasınfı öğretmeniyim . Çocugunuzun sosyalleşmesi lazım. Öncelikle kreşe direk olarak tam gün şeklinde başlatmayın ve ilk günlerinde kreşin yakınlarında olun çocugunuz istediği zaman sizi görebileciğini anlasın yavaş yavaş okuldan uzaklaşın ortama ve sınıfa uyum sağlaması için kreş öğretmeninizle uyumlu bir şekilde çocugunuza yaklaşmanız gerekir. Tabi oryantasyon dönemi ( kreşe alışma ) dönemi ilk saffalarda zor olacaktır ama zamanla alışacktır. Benim tavsiyem gönderdiğiniz kreşin mutlaka kamera sistemi olması. Çünkü üzülerek söylüyorum ki çoğu kreş ve anaokullarında çocuklarımız üzücü şeylerle karşılaşıyorlar.. Umarım en kısa zamanda düzgn bir kreş bulursunuz ve çocugunuzun davranışlarında güzel gelişmeler olur .
ben de tam olarak aynılarını yaşadaım bir değil beş degil kaç kreş denedik hatırlamıyorum üç ayda tüm karşıyakayı gezdik. Öncelikle ingilizcesine dansina falan bakmadan çocugunuzun mutlu olacagı bir yer arayın. Benim kızım her kresten cığlıklar atarak çıkıyordu baslarda. Sonra bi okul bulduk oncelikle benim içime çok sindi. İlk gün yine agladı sonradan yavas yavas alıstı. okulun farklı saattlerde nservisleri var ve kızımı en geç servisine(yedi servisi hatta) zorla bindiriyorlar ne ogremnbinden ne arkadaslarından ayrılmak istemiyor. Yani bence öncelikle sahibine sonradan öretmenine içinizin sindiği bir okul bulun. Ek derslerinden çok. Oğlunuzun eglenbilceği ve mutlu olucagı bir yer