İmkanım var diyemem.Kiradayiz ve tek maaş var.Sukursuzluk edemem ama zorlanarak da olsa gemiyi yürütüyoruz.Bu kadar sosyallik isterken kendi korumaciligimla yerimde saymak istemiyorm.Kizim kreşe alışır ve mutlu olursa benimle ise dönüşüm o kadar erken olur gibi geliyor.Ben calismasam 2 bucuk yaşta kreşe gondermezdim imkanınız var anladığım kadarıyla biraz daha bekleyin oyun gruplarini falan dusunebilirsiniz ama
Kafamdaki bir diğer soruda bu yazın 3 yaşında olucak.bjraz daha bekleyip Eylül de mi başlasa diyorum ama bu bizim planlarımızı da geriye aticak.Arastirmalarim da çocuklar arası ideal yas kavramının olmadığı ve çocuğun hazır olduğu ile ilgili.Sonuc hep denemeye çıkıyor.Bejde ilk etapta yarım gün ile başlaticam .Orda ne zaman yemek yemeğe ,uyumaya ve uyku sonrası oyuna hazır olur oyle tam yaparsam olucak.Kafamdaku bu en azından.Biktirmaktaj da korkuyrm sizinle ayni fikirde olarak3 yasina kadar bekleyin seneye gonderin bence krese cunku bundan sonra hep kres okul vs biyerlere gidcek daha cok kucuk. Birde tum calisma saatleriniz boyumca 5 gun okulda olucak yani bence bunlar icin cok ufak ben oglumu 3.5 yasinda haftada 3 gun olarak gondermistim krese 4 olunca 5 gune cikti
Yaaa11 aylık kreşe başlamak durumunda kaldı kızım. Şimdi 2 yaşında okula gidince sevinçten çıldırıyorokulun önüne gelince deldik deldik anne bak okul diyor. Arkadaşlarının ismiyle yatıp kalkıyordu birara. Ben iyi ki yollamışım. O da mecbur kalıp ilk bulduğum okuldu.
Neyse 9 yaşında oğluma araştırıp 19 aylık kreşe vermiştim. Bir türlü alışamadı hep ağlaktı yavrum. Şimdi yine öyle gözü sulu sulu hep. Yapısal dedi öğretmenleri falan
Evet yakınlık da çok önemli.insallah onda da Allah sırası gelince kolaylık sağlar.Tum annelere de diyeyim 13 yaş ideal bence kreşe verip işe başlayabilirsiniz. Kreş iş yerine yakın olmalı.
O zaman 3 yasinda başlatın zaten çok da kalmamış 3 yasaİmkanım var diyemem.Kiradayiz ve tek maaş var.Sukursuzluk edemem ama zorlanarak da olsa gemiyi yürütüyoruz.Bu kadar sosyallik isterken kendi korumaciligimla yerimde saymak istemiyorm.Kizim kreşe alışır ve mutlu olursa benimle ise dönüşüm o kadar erken olur gibi geliyor.
Bu sene baslayanlar ozellikle cok sanssizdi.Dokrorumuz merak etme seneye bu kadar siddetli olmaz hastaliklar dedi.Bu seme helak oldu cocuklarKreşe hazirlik icin 3 sise antibiyotik, 5 sise farki tip ates dusurucu, cocuk doktoruna sezon aboneligi, calisacaksaniz dunyanin en anlayisli mudur ve is arkadaslarini tavsiye ediyorum. Cunku surekli hastalikla ugrasiyoruz aylardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?