Kızım temmuuz ayından beri kreşe gidiyor 3,5 yaşında şuan okulu çok seviyor hafta sonları gelince bile ben giyim bakıyım belki öğretmenim gelmiştir diyo yalnıız malum havalar soğuyunca 2 aydır geçmeyen bi öksürüğü var ve 2 haftadır okula gndermiyorum biraz toparladı ama hala hafif hafif öksürüyo... Bağışıklık sistrmlerini güçlendirmek için yaptığınız bitkisel karımlar veya herhangi bir ilaç varmı kızlar ben kuzumun gene hasta olmasını istemiyorumlütfen yardımmmmm:84:
canım bağışıklığı artırıcı bi sürü ilaç var bitkisel.benim kızımın geçen sene ilk senesiydi.hepsini kullandım.Ama naparsan yap ilk sene çok hasta olacaktır
grip(influenza) ve RSV aşısı yaptırabilirsiniz.kışın 1-2 defa hasta oluyorsa gerekmez ama özellikle ayda birden çok hastalananlarda aşılama uygun olacaktır.ayrıca aşı takviminde olmayan 12-15 aylardan itibaren yapılabilen suçiçeği aşısını kreşe giden gitmeyen her çocuğa öneririm.
benim oğlum 3,5 yaşında nerdeyse 1 haydır hasta burnu akıyo kreşe giden çocuklar çok sık hasta oluyor bende 15 gündür yollamadım doktora söyledim bunun için nutrigenin şuruplarını kullanın dedi tabi siz yine doktora danışın onun dışında sabah okula gitmeden önce bal içiriyorum kaşıkla bunuda doktor tavsiye etti tabi bol meyve ve meyve çayları