Sütle mısır gevreği yedirin . Kahvaltı saatine kadar idare eder.
ballı buğday gevreğide var doğru ya........mısır hakkında pekde güzel şeyler çıkmıyo bu aralar genetiğiyle oynanmı falan....................baallı buğday gevreği sütle hazırlanıyo...........................
sutle misir gevregi bence de uygundur.Bunun disnda bilmelisiniz ki sabah erken saatlerde cocuga bal,pekmez dahil sekerli seyler verilmesi sakincali ve cocuk yasta seker hastaligina yakalanabilecek kadar ciddi zararlar verebilir yavrularimiza Allah korusun.
öyle de canımm şinci özel kreşe gidiyor ama dediğim gibi 7 de kalkıyor ve kahvaltı saat 09,30 da servise biniyo bide üstüne offf yaaa bu mesele canımı sıkıyo artıkbence hiç birşey vermeyin ya da meyve seviyorsa meyve verin elma sindirim problemi yoksa muz belki bir iki kuru kayısı özellikle de sütlü b,işiler. Vermeyin bence uzmanlar sütü diyet yapan insanlara öneriyor sebebi tok tutması. Sabah çocuğa sütlü gevrek vs. Yedirirseniz o çocuk okulda hiç bişi yemez. Eğer okuldaki kahvaltı güzelse hiç bişi yedirmeyin derim ben tabii takdir sizin
bizim burda izin vermiyorlar evde bisey yedirmeye.
Cocuk kreste yapmali kahvaltisini.
öyle de canımm şinci özel kreşe gidiyor ama dediğim gibi 7 de kalkıyor ve kahvaltı saat 09,30 da servise biniyo bide üstüne offf yaaa bu mesele canımı sıkıyo artık
2,5 saat ac olarak mı sizin sartlarınız farklı galiba...sizcede 2,5 saat 4,5 yaşındaki bi çocuk için fazla diilmi :26:
hadiiii ya canım zamanla alışır inşaalaahh...benim oğlumda gidiyo bu sene okula sabah 8de giriyo 10a kadar açlar çok geç bir saat çocuklar için ben gitmeden evde yedirmeye çalışyorum çünkü oğlum okulda bişey yemiyo aç olsa dahi tek lokma yemiyomuş
zaten evde bile uyanir uyanmaz kahvalti vermiyoruz ki yani ben vermiyorum.kendim bile uyanir uyanmaz yemek yiyemem cocuk nasil yesin.uyandiktan 8de uyaniyorsa mesela 9-9 30 gibi kahvalti yapiyoruz.yani 1-1,5 saat sonra.evde bisey verseniz okulda yemeyecek.ya da okulda anlasin kahvaltisini siz yaptirin orda yapmasin eger size fazla geliyorsa ac kaldigi muddet.yine de siz daha iyi bilirsiniz.
hadiiii ya canım zamanla alışır inşaalaahh...
tatlım 7 de kalkan bi çocuk için 9,30 -10 saatleriarasında yaptırılan kahvaltı çok geç oluyo bence...doktora danıştım bugünn yarım fincan süte bi tutam arı poleni ile çay kaşığının ucuyla balı koy polenler eriyene kadar karıştır dedi yaptım bugün ve sorunsuz içti tavsiye olunurr hatunlarrr
anliyorum canim cozum bulmussun tebrik ederim :) rahatlamissindir eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?