eveeeettt kızlar kızım 5 yaşında ve 2 senedir kreşe gidio
malum kahvaltıyı kreşte yapıyolar 8 de okula bırakıyorun 9,30 da
kahvaltı yapıyolarmış yannnnniiiiiiiii:26: çocuklar 7.30 kalkıyo ve 2 saat aç kalıyolar....
annemin telkinleri ile pekme tahin verdim hep bu zaman kadar bi tatlı kaşığı falan
son bir aydır da arı poleni ve 1 çay bardağı kadar süt ve bal içiriyodum bilirsiniz ki
sabah o saatte bi şeyler yedirip içirmek bu mucize gibiii....![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ama biraz araştırdım beslenme uzmanları ile konuştum ne pekmez tahin nede polenli ballı süt
vermeyin çocuğun istahını kesersiniz diyolar:26:
işte siz neler yediriyosunuz kahvaltı yaptıramam okulda yemez en azından bunyesini sağlam tutacak
bişeyler söyleyin banaaa....yok arkadaş çocuğun var mı derdin var....![KK55 :55: :55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
malum kahvaltıyı kreşte yapıyolar 8 de okula bırakıyorun 9,30 da
kahvaltı yapıyolarmış yannnnniiiiiiiii:26: çocuklar 7.30 kalkıyo ve 2 saat aç kalıyolar....
annemin telkinleri ile pekme tahin verdim hep bu zaman kadar bi tatlı kaşığı falan
son bir aydır da arı poleni ve 1 çay bardağı kadar süt ve bal içiriyodum bilirsiniz ki
sabah o saatte bi şeyler yedirip içirmek bu mucize gibiii....
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ama biraz araştırdım beslenme uzmanları ile konuştum ne pekmez tahin nede polenli ballı süt
vermeyin çocuğun istahını kesersiniz diyolar:26:
işte siz neler yediriyosunuz kahvaltı yaptıramam okulda yemez en azından bunyesini sağlam tutacak
bişeyler söyleyin banaaa....yok arkadaş çocuğun var mı derdin var....
![KK55 :55: :55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)