Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş ve anaokulu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
358
İstanbul
Merhaba kızlar; bilgi paylaşımı yapsak nasıl olur kızlar en azından bebeklerimiz hangi anaokulu veya kreşe gidiyor güven durumu nasıl belki yakın yerlerde ikamet ediyorsak ve kreşte hoşumuza giderse bebeklerimiz aynı kreşe gider ne dersiniz ben temmuz ayunda oğlumu kreşe göndereceğim şişli kuştepe tarafında Limon ağacı ve Minik yıldızlar kreşi var ama kararsızım sizler burayı biliyormusunuz veya önerebileceğiniz bi yer varmıııolumunekankayizsmile

çok zor çok ben zaten 1 aylığına vericem gerçi memnun kalırsam devam edebilirim haftanın 2 günü gibi. bu arada sen beni tanıdınmı iremmm nevin hanımı sen bana tavsiye etmiştin doğum için

Canım hatırlamadım ama umarım memnun kalmışsındır.
Nevin hanımda mı yaptın doğumunu.
Ne kadarlık oğlun.

benim 2,5 yaşında oğlum var ben 4 aydır günde 3 gün olarak kreşe gidiyo 2 saat kalıyo oyun grubu çeşitli faliyetler yapıyorlar boyama parmak boyası kuklalar 15 dakika meyve saati var şimdi havalar ısındı bahçeye çıkıp oynuyorlar ben çok memnunun kendime vakit ayırıyorum hem onu bıraktıktan sonra ufak işlerimi hallediyorum şu anda iyi gidiyo bizim okulumuzun adı çakıltaşı ana okulu

sevocan3 merhaba ben aranıza yeni katıldım 3 yaşında bir kız annesiyim aslında sana işinle ilgili birşey sormak istiyorum ama malum henüz 50 mesajım olmadığı için özel mesaj atamadım konu başlığı ile ilintili olmasa da buradan yazmak durumunda kaldım ben kızımı reklemlerda oynatmak istiyorum ama prosedür nasıl işler bilmiyorum güvenilir bir ajans benim için en önemli kıstas nereye başvurmalıyım?

valla cnm bende oğlum için bir çok ajansa mail attım ama geri dönüş olmadı benim diye demiyorum ama tam reklam yıldızı saçı gözü ama şans galiba veya dayı meselesi

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum...

Bu konuda neler söyleyeceksiniz çok merak ediyorum...

Henüz 1 yaşında bir çocuğum var...
Geçenlerde 0-3 yaş bir bakım evi buldum...
Fakat bu diğerlerinden farklı...
Ona sadece bakım evi denemez sanırım aynı zamanda bir dil okulu gibi birazda...
"çocuğunuzun 2 ana dili birden olsun" diyorlar...
Sadece İngiliz çocuk bakıcıları getirmişler onlar bakıyormuş çocuklara....
Ninniler bile İngilizce imiş, Bir nevii sabah çocuğu İngiltere'ye bırakıp akşam alıyorsunuz gibi...
Gerçi oldukça da lüks bir yer ve pahalı açıkçası...
Lakin çocuğun herkesden farklı olarak, avantajlı bir şekilde, 2 anadil bilerek hayata başlaması vaadi beni çok etkiledi açıkçası...
Eğer doğru ise dil öğrenmek için ileriki yaşlarında uğraşması gerekmeyecek...
Ama yinede bilemiyorum... Fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var...
Lütfen esirgemeyin... Teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…