- 11 Şubat 2020
- 28
- 5
- 36
- 36
- Konu Sahibi Ogretmndyg
Arkadaşlar kızım 3.5 yaşında . Ortalama iki haftadır kreşe başladı . İlk başlarda iyiydi hatta şaşırdık bu kadar kolay mı alışacaktı diye ( kızım bu arada bana çok bagımlı ) neyse hadi anne okula gidelim diyen çocuk bir anda değişti . Gitmek istemiyorum diye ağlamaya direnmeye başladı . Hatta uykudan uyanır uyanmaz okula gitmeyeceğiz dimi diye ağlıyor . Ertesi gün
Anneannesi kreşe götürdü hiç bırakmamış annemin elini . Kreşte bir tane öğretmeni var onu görünce titreyip ağlamış susmamış .hemen kreş defterini kapatmak istemiyorum ama
Şimdi çıkmazdayım kreş konusunda .uzmanlar kararlı olun diyor ama nasıl yol izlemem gerekiyor bilmiyorum
Tecrübeli anneler sizden yardım istiyorum ( bu arada kreşle konuştum ilk yarım saat mızmızlanıyor ama sonra normal devam ediyor diyorlAr. )
Anneannesi kreşe götürdü hiç bırakmamış annemin elini . Kreşte bir tane öğretmeni var onu görünce titreyip ağlamış susmamış .hemen kreş defterini kapatmak istemiyorum ama
Şimdi çıkmazdayım kreş konusunda .uzmanlar kararlı olun diyor ama nasıl yol izlemem gerekiyor bilmiyorum
Tecrübeli anneler sizden yardım istiyorum ( bu arada kreşle konuştum ilk yarım saat mızmızlanıyor ama sonra normal devam ediyor diyorlAr. )