- 23 Eylül 2020
- 333
- 448
- 53
- 36
- Konu Sahibi whispersOFhope
Kızım 3 yaşında. Daha önce kreş süreci ile ilgili bir konu açmıştım. Sorunlar biraz hafifledi, kreşe devam ediyoruz. Bu aralar yine kafama takılan bazı konular varken okulun sosyal medya hesabında sınıfça yapılmış bir etkinliğin videosunun hikayeye konduğunu gördüm. Sosyal medya paylaşım izni vermemiş olmama rağmen paylaşımda kızımın yüzü yakından net bir şekilde görünüyordu. Sosyal medyadan mesaj attım, elbet silecekler fakat izin formunu yok sayıp bu videoyu paylaşmış olmaları beni gerçekten çok rahatsız etti. Yarın bu konuyu gündeme getirsem her şeye takılan veli etiketini damgalayacaklarına eminim çünkü yanlış gördüğüm her şeye ses çıkarıyorum. Belki de çoktan o etiket yapışmıştır üstüme. Okul problemlerinden çok yoruldum. Sözde her şeyin istediğim gibi olduğunu anlatıp sürekli yanlış şeylerin olmasından çok yoruldum. İkinci dönem okuldan alıp, okulsuz devam etme düşüncem bile var artık ama bu süreci yönetmeye sabrım var mı bilmiyorum. Dertleşmek istedim galiba biraz. Siz olsanız yarın okula gidip konuyu açar mıydınız ?